Scudo Sports

Salcano Nova 26 V Nasıl Bir Tercih Oldu?

Tepki
0
İsim
Kaan Arslan
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır monoton bir hayat yaşıyordum. Akabinde bisiklet sürmeye ve uzun soluklu maceralara atılmak istedim. Alanya'da yaşıyorum, günde toplam 27 kilometre ortalama yol yapıyorum. Bisiklet sürmeye başlama kararım aniden oldu. Bu yüzden bisiklet seçimi konusunda heyecanlı ve aceleci davrandım. 470 TL'ye kendime Salcano Nova 26 V satın aldım.

Ancak daha sonra öğrendimki orta amortisörlü bisikletler çok fazla efor sarfettiriyormuş. Orta amortisörü sıkabildiğim kadar sıktım. Şimdi daha iyi. Bugün sadece küçücük bir diken yüzünden ön lastiğim patladı ve değiştirmek zorunda kaldım. Eve geldiğimde 500 TL fiyatı olan Salcano Nova 26 V'nin fiyatı 440 liraya düşmüş...

Amortisör ve patlayan lastik olayından sonra bisikletimden iyice soğumaya ve üzülmeye başladım. Çok mu kötü bir tercih yapmışım? En azından başlangıç için. Daha 1 hafta önce aldığım bisikletin fiyatı düşünce moralim iyice bozuldu. Öğrenciyim ve kredi kartına taksitle satın almıştım ürünü. Tavsiyelerinizi ve durum hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum...

Scudo
@HoolsReptor merhabalar,

Öncelikle doğru bir karar vermiş olmanızla birlikte aramıza hoşgeldiniz :) Keşke kelimesini sevmesemde bazen kullanmak zorunda kalıyorum :)
Ne güzel foruma yeni üye olmuşsunuz ama bisiklet seçiminde karar vermeden önce keşke bu platformda bir öneri alsaydınız, Belki de şu an yaşadığınız bu durumu hiç yaşamamış olacaktınız.
Bisiklet seçiminde ise üzülerek söylüyorum ki, çok kötü demiyorum. Kötü bir tercih yapmışsınız. Bu amatör ruhla biraz daha kendinizi geliştirip pişirirseniz vede teknik konularda bilgi sahibi olursanız
Bir sonraki aşamada daha doğru kararlar verebilirsiniz.

Bu yolda pedalın güçlü, gözün ve yolun açık olsun :)

Geri