E egehan Daimi Üye Kayıt 14 Mayıs 2010 Mesaj 279 Tepki 82 Şehir Balıkesir/Burhaniye 18 Mayıs 2010 #1 Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi salcano evil (bmx) nasıl bir bisiklettir. Yorumlarınızı bekliyorum (link)
Merhaba arkadaşlar başlıktaki gibi salcano evil (bmx) nasıl bir bisiklettir. Yorumlarınızı bekliyorum (link)
A ayakkabi Üye Kayıt 7 Haziran 2010 Mesaj 60 Tepki 26 Şehir izmir 7 Şubat 2011 #2 güzel bir bisiklettir bitane bende olsun isterdim
A aliyilmaz Aktif Üye Kayıt 28 Mayıs 2010 Mesaj 156 Tepki 38 Şehir antakya 7 Şubat 2011 #3 Fiyatına gore harıka bır bısıklet...
A Ali KARAEL Üye Kayıt 14 Temmuz 2010 Mesaj 85 Tepki 28 Şehir istanbul/ kocamustafa paşa 7 Şubat 2011 #4 bende var no evil bir ara kullanıyordum şimdi kardeşim sürüyor biraz ağır bir bisiklet street olarak kullanacaksan ilk olarak tekerlerin değişmesi gerekli sonra boğaz gidon vs.. sana tavsiyem biraz daha para biriktirip alu. kadrolu bir bmx alman Saygılar
bende var no evil bir ara kullanıyordum şimdi kardeşim sürüyor biraz ağır bir bisiklet street olarak kullanacaksan ilk olarak tekerlerin değişmesi gerekli sonra boğaz gidon vs.. sana tavsiyem biraz daha para biriktirip alu. kadrolu bir bmx alman Saygılar