Scudo Sports

Salcano no evil hakkında bilgi

ozicann26

Üye
Tepki
12
Geçen hafta doğum günümdü bi salcano no evil almış babam :) bisiklet nasildir iyimidir.. Rahat hareket yapabilirmiyim :)

İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum :) bide bisiklet kaç kg hiç bilgim yok nerde tartabilirim :)

Scudo
hafif bir bisiklet hareket yapabilirsiniz ama çok dayanıksız.evil çok daha iyi bir bisiklet hem daha hafif hem daya dayanıklı ama bunla başlayın bunny-wheel up yapın.gerisi gelir.sonra istersen parça değişimi falan

evet hareket yapabilirsin bi kaç tane dene

Yapmaya başladım bile ama kilosunu tartamadım hala kaç kg bilgisi olan varmı

pek iyi bir seçim olmamış bence hareket yapabilirsin ama biyerden sonra zorlar seni hayırlı olsun

vallah helal olsun daha ilk günlerden hareket yapmaya başladıysan ben daha hala bunny hop yapamıyorum 12 - 13 kg ağırlığındadır zannedersem tanlışsam düzeltin

başlangıç için yine normal.. her hareketii yapabilirsin ağırlığı çok fazla değil hem iyi kasmış olur hafif bi bisiklet alınca yardırırsın bisikleti çok zorlama bence kadronun sağlamlığından emin değilim hayırlı olsun şimdiden :)

Bende almaya düşünüyorum bütçe 300tl no evilin kadro sağlam mı dır acaba, başlangıç için iş görür mü? bu iyi değil derseniz 300tl civarı street için bmx önerebilir misiniz?
Teşekkürler

Eskişehirli bmx kullanıcıları bende de var bi no evil tanışalım da beraber takılalım:) bana 3-4 hareket gösterin:D

@Emre ORAN

bende 350 tlye bır street bmx var . konuşalım ıstersen ? son fıyat .
:D iyi forumlar

Geri