Scudo Sports

Salcano NGF 24

skull_mrt

Daimi Üye
Tepki
92
merhaba arkadaslar.1 yıl sonra tekrar forumdayım.Bass gitar aldığım için ertelemiştim bisiklet işini.tekrar burdayım şimdi:) Bu sefer kararımı değiştirmeden alayım diyorum bisikleti.:D :D
Salcano NGF 24 hakkında ne düşünüyorsunuz acaba.bu paraya başka neler alınabilir?Yardımlarınız için teşşekkürler şimdiden

(link)

26” MTB
Shimano Altus 24 Vites
7005 Alüminyum Kadro
RST OMNI 191 C7 Amortisörlü Maşa
Ahead Alüminyum Boğaz
Ön: Shimano Disk
Fren Arka: Shimano V Fren
Komple Tekerlek Seti

Fiyatı: 565 .00 YTL

Scudo
arkadaşlar bi fikir verin nolur.3-4 gün içinde alıcam bi bisiklet.bu salcano nasıldır yada bu paraya varmı başka bisikletler??

Oooo skuLL...Hoş geldin...Bass gitarın hayırlı olsun;)

Neden Salcano düşünüyorsun, piyasada 1000 YTL altında onca seçenek varken?...

BURAYA bir bakıver...Forumda arkadaşlarımız, abilerimiz güzel bir çalışmayla bir başlık altında toplamışlar kolay seçimler yapabilelim diye...:)

Sen bir göz at...Kafana takılanı sorarsın yine burada:)

Kolay gelsin:)

550 nin üzerine çıkamıyorum alican kardes ya:( bi an önce bisiklete binmek turlara katılmak istiyorum yetti gari 1 yıldır yapamadım şu işi:) bu fiyata kadar baska neler var iyi denicek.sedona var sanırım dersin? ama dediğim gibi beklemeden alıcam bi bisiklet geçen seneki gibi olur sonra mazallah kardeşimin pembe carrefour bisikletiyle gelmek zorunda kalırım sonra gezilere bni bırak bisiklet camiasının karizması yerlebir olur:D :D

sanırım kimse incelememiş bu bisikleti yada inat edip yazmıyosunuz :boese157: :D
acaba kötümüdür bu bisiklet.sedona sd771 mi bumu?

o paraya sedona yada kron lardan birini tercih ederim ama yinede sen karar ver

ben de hussar weya kron un bir modeliniii all rahat kullanırsın veya arkadaşlarımızın söylediği gibi sedonaa

Geri