Scudo Sports

salcano ng750 arka aktarıcı koptu yardımm

Tepki
1
Bisiklet
Salcano
benim bisikletlm salcano ng750 bisikletimin arka aktarıcısı janta sıkısıp yerinden koptu garanti karsılar mı

Scudo
arkadaşım aldığı gün koparmıştı servisin montaj hatasindan kaynaklandığını tespit ettik ve degistirmiştik fakat yenisinin gelmesi de bir hafta almıştı

arkadaşım aldığı gün koparmıştı servisteki montaj hatasindan kaynaklandığını tespit ettik ve degistirmiştik fakat yenisinin gelmesi de bir hafta almıştı

arkadaşım aldığı gün koparmıştı servisteki montaj hatasindan kaynaklandığını tespit ettik ve degistirmiştik fakat yenisinin gelmesi de bir hafta almıştı

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
esadın bahsettiği arkadaş ben oluyorum :) evet ayarlı gelmemiş o yüzden hemen koptu ne üzülmüştüm ama büyük ihtimal garanti kapsamında olmaz senin ki

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
ben 1 ay önce salcanoyu bakıma götürmedim garantisi iptal oldu galiba

@Hakan Yazgan
Garanti iptal olmaz, sen bisikleti aldığın gün garanti belgesi servis tarafından kaşelenip imzalandıysa garanti var demektir, ama bu tür hatalar garanti kapsamına girmez.

salcano ng750 ye sadece SHIMANO TX35 bu aktarıcı mı oluyo baska aktarıcı olsa olmaz mı ?

Vites :Shimano TX35

merhaba zaten sağlam bir arka attırıcı takmamışlar,iyi bir arka attırıcı alabilirsin..

bununla geçmiş olsun,neyse ki kaza yapmamışın..

azdağa suratımdaki kemikler kırılıyodu :D hızlanırken pedala bir köklendim aniden karsıma cukur çıktı malesef çukurdada yuklenince makenizma yayından koptu

salcano ng750 ye sadece SHIMANO TX35 bu aktarıcı mı oluyo baska aktarıcı olsa olmaz mı ?

7 dişli rubleye başka modelden aktarıcılar takılabilir,ancak 7 dişli rubleye uyumlu olması gerekiyor..

Geri