Scudo Sports

Salcano ng650

berk ilbay

Üye
Tepki
8
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben salcano ng650 almak istiyorum haftasonları dersaneye giderken kullancam ve bazen arkadaşlarla uzun yol yapıcaz sizce almalımıyım veya önerebileceğiniz başka bisikletler varmıdır...fiyat aralığım 300-400 dür.

NG 650
367 TL

TİP : 26" MTB
VİTES : SHIMANO ST-EF40/ TX35 21 VİTES
KADRO : 6061 ALÜMİNYUM KADRO
MAŞA : AMORTİSÖRLÜ ZOOM MAŞA
FREN : ALÜMİNYUM V-FREN
GİDON BOĞAZI : ZOOM AHEAD GİDON BOĞAZI
RUBLE : SHIMANO MF-TZ21
TEKERLEK : SALCANO X-PRO1 9X4 ÖZEL ÖRÜM TEKERLEK SETİ
LASTİK : SALCANO DAILY COMFORT XCM 26x1,95 LASTİK

Scudo
Kullanım şekline göre sağlamlığı değişir ancak o fiyata alınabilecek en iyi bisikletlerden bir tanesidir, ancak eğer bütçeni biraz daha arttırabilirsen aynı markanın iyi bisikletleri mevcut.

• Beğen
Tepkiler: berk ilbay
400 den daha yukarı çıkmıyorsan salcano ng650 yi almalısın dostum başlangıç için güzel bir bisiklettir

• Beğen
arkadaşlar hepinize teşşekkürler birde bunların orta göbeğinde sorun oluyomuş doğrumu

bencede o fıyata al kullan. gobegınde sorun olursa degıstırırsın garantıden. Yeterkı kaza yapma. Daha ileri zamanlarda yavaştan yükseltirsin parçaları. Hevesin kacmadan al bence :)

• Beğen
Sonuçta 367 lira lık bir bisiklet elbet sorunlar çıkartacaktır ama dediğim gibi kullanım şekline göre değişir.
Dağ taş yapacaksan ayrı , asfalt yolda sürecek sen ayrı, değerlendirmek gerek

• Beğen
Kullanacağın yere göre değişir ömrü bisikletin. Sen al seni idare etsin. İlerde güzel birşey alırsın. Seni 2 yıl idare etsin yeter !

• Beğen
herkese iyi aksamlar salcano ng 650 almayi dusunuyorum bu ise yeni basliyacagim sizce salcano ng 650 nasil bir bisiklet

ng 650 asfalt kullaniminda nasil acaba

@onrildnz54 Eşimde var bu bisiklet, sürekli asfaltta kullanıyoruz. Bu yüzden üzerindeki kalın lastikleri sanırım 700x35 ince tur lastiği ile değiştirip aldık. Gayet memnunuz, fiyatına göre makul bir performansı var. Yalnız ön amortisör olmayıp biraz daha hafif olsa daha güzel olurmuş. O yüzden salcano city fun serisine de bakabilirsin.

Ön maşanın kitlenmemesi ve bisikletin ağırlığı büyük enerji kaybı. Dağda kullansan bile enerji kaybı. City fun veya carraro sportive serisine bakmanı öneririm.

Geri