Scudo Sports

Salcano NG650 Renk Seçeneği

mhmmd

Üye
Tepki
16
Arkadaşlar acaba salcano ng650 nin mavi-beyazdan farklı renk seçeneği bulunuyor mu?

• Beğen
Tepkiler: mhmmd123
Scudo
Kimse bilmiyor mu yani şimdi renk seçeneği var mı yok mu?

slm

renk seçeneği var.ben alıcam renk konusundada karar veremedim.gri çoğunlukta mavi var.diğer renklerde aynı şekil metalik gri çoğunluk siyah birde kırmızı bulunmakta.

saygılarımla.

....:::::.....burası antalya...:::::...

@xsuleymanx07

burda sadece bi renk var mavi bulsam o gri çogunlukta siyah olandan alacağım ama yok.....

bu bisikletin ilk alıp da burada tanıtımını yapanlardan birisi olarak böyle başlıklar açılınca seviniyorum doğrusu :)

salcano ng serisi kullanıcıları arkadaşlar çoğalıyo azar azar da olsa. Fiyata oranlar gerçekten çok harika bisiklet, arada bazı parçaların ucuzu kullanılmış doğal olarak ama istediğimiz parçalar olup da başlangıç adı verdiğimiz klasmanda üretilmiş olsaydı bu da en aşağı 300-400ytl arası fiyatta satılan bir bisiklet olurdu. 280ytlye alınabilecek tek alüminyum ve düzgün kadrolu(tek amortisörlü) bisiklettir, modifiye yapmaya da elverişli bir kadroya sahiptir.

Arkadaşlar bende bu bisikleti almayı düşünüyorum bütçem çooook kısıtlı 280-belki 300 ytl.günde 35-50 km yapıyorum ve sık kullanıyorum sizce nasıl.arka dişlileri flaan shimano mudur?? teşekkürler..

@mhmmd

http://img254.imageshack.us/img254/742/s5001635wb2.jpg

buyrun size siyah salko

Geri