Scudo Sports

Salcano Ng650 mi Bianchi Speed mi?

Tepki
4
Bisiklet
Carraro
Merhaba,
öncelikle aranıza yeni katıldımı belirtmek istiyorum öğrenci bütçesyle az buçuk bişyler briktrdim ve bisiklet almak istiyorum 2 bisiklet arasında kaldım ve bu knudaki en ii yardımı bu siteden alableceğimi bi kaç arkadşm önerdi ki biraz dolaşnca forumlardan bu füşnceye bnde katıldım =)
neyse fazla dolaştırmadn Salcano Ng650 ve Bianchi Speed hakkndaki düşncelerinizi bnmle paylaşırsanz sevinirim bir de Salcano Ng650 nin kadro boyu sorunu varmış snaırm boyum 1,75 boyuma uygn bi kadro boyu mevcut mu şimdiden teşekkürler =)

SALCANO
● 26” MTB
● Shimano STEF-40/TZ50 21 Vites
● 6061 Aluminyum Kadro
● Süspansiyonlu Maşa
● Ahead Boğaz
● SALCANO X-PRO1 9X4 Özel Örüm Çift Duvarlı Jant
● Aluminyum V Fren
● Ağırlık 14.9 KG

BİANCHİ

adro Yüksek Dayanımlı Çelik 1.1/8"
Maşa Süspansiyon "HL-ZOOM" 1.1/8"
Jant BYTE STRONG 26"X1.75 Tek Katlı Alüminyum Gümüş 36H
Lastik 26X1.95 53-559 Siyah
Vites Shimano Tourney Series - 21 Vites
Fren V-Fren Alüminyum
Sele STRACE 9000SSM

Scudo
Yukarıdaki bisikletlerden Salcano biraz daha uygun...
Forumda, "Markaya göre destek hattı" diye bir bölüm var...Orada Salcano ng650 ve Bianchi'yi incele...
(link) sayfanın sağ tarafında aşağıda kadro boyu hesaplama var...

bıanchı celık , salcano alımınyum kadroya sahıp ng650 yı tavsıye ederım ıkı bısıklet arasından.

yorumlarınz için teşekkür ederim elimde yaklaşık 370 tl civarı bir para var sanırm en ii seçim ng 650 olacak umarm yanılmıyorumdur =)

Bende bu bisiklet işine baya bir merak sardım önce sadece işyerine gidip gelmeye bisiklet alayım dedim 200 - 300 tl arası ama bir baktımki bu iş o kadar kolay değilmiş bisiklet dünyasıda çok farklı ng 650 çok araştırdım ben sana bunu öneririm aliminyum olması özellikle büyük bir avantaj ben almadım ama 2 hafta sonra alıyorum inş.

şimdi dolaşırken forumda aklıma bir soru takıldı biraz daha bekleyip sedona 261 mi alsm diye düşünmeye başladm sedonanın salcanoya göre + ne beklememe değer mi sizce ?

sınırları zorlayarak sedona 261 aldım şu an yanımda paşa paşa yatıyo yardımlarınız için çok teşekkürler :D

iyi günlerde kullanın, kullanırken yaşadıklarınızı paylaşırsanız memnun olurum bende sizinle aynı durumdayım, ng650 almayı düşünüyorum belki bende 261 alırım.

Bende arasında çok kalmıştım ama galba... Salcano daha iyi ;)

Arkadaşlar bu 2 bisiklet arasında çok kaldım. Sizce hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz ? Olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir ? Birde bisiklet alırken nelere dikkat edilmesi gerekir ? Şimdiden teşekkürler.

dostum öncelikle selamlar... öncelikle markalardan bildiğim kadarıyla bianchinin kadroları güzel o yüzden fiyatı yüksek tutuyorlar ama üzerindeki malzeme fiyatına göre çok düşük kalıyor ama salcano NG650'nin bu sezonunu alacak isen tavsiye ederim kadrosu çok kötü değil üzerindeki malzemeleride yükseltmişler diye duydum hidrolik disk falan yapmışlar sanırım fiyat performans olarak NG650'yi tavsiye ederim.
İyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: CirkinTim
Geri