Scudo Sports

Salcano NG650 MD (2012)

@Kadir Altuntaş

:) Teşekkür ederim abicim güzel dileklerin için.
Evet havalar çok sıcak şuan. İşten gelince hiç dışarı çıkasım gelmiyor. Binemiyorum doğrusu.
Balkonda duruyor öyle. Arada çıkıyorum yanına.. Birlikte bakışıyoruz :)
Umarım karşılaşırız. Formumu tutturduktan sonra uzun yol düşünüyorum ben de.
İlk hedefim güdül tarafları. :) Tabi ki kask almam gerekiyor. Daha alamadım. :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
Scudo
Hayırlı olsun güzel bisiklet gerçekten. Siz bisikletinizi sevdiyseniz gerisi mühim değil. Kazasız bol pedallar dilerim... :)

sevdiysen hiç bir problem yoktur hocam güle güle kullanın taş gibi maşallah...bol pedallar... :)

Bende de 2011 NG 650 var yeşil bende beğenerek aldım.. Tamam ng ler den herkez kaçıyo olabilir bana da göbeklerde sorun çıkardı ama onun haricinde zevkli bi sürüşü var.. Turlara giderken arkasına arkalık takın yükleyebildiğidiniz kadar yüleyin banamısın demez.. Hidrolik disk versiyonu olsa güzel olurdu.. :)

2 hafta önce Salcano NG650 26 HD'me kavuştum. Disk frenlerde sorun olmuyor, aldırmayın. Benimki Hidrolik disk, ama arkadaşımın mekanik. Ses çıkarıyordu, yaptırdı. İnce bi ayar çektirdiler, bende onlarla gittim. Hiç bir sorun yok, tık bile gelmiyor. Ben de kendi bisikletimden şu ana kadar çok memnunum. Arada sırada sıcak olduğu zaman durup ona bakıyorum ve bir gün çıkacağım gezileri düşünüyorum. Fakat bunlar için şu anda çok küçüğüm. Daha 11 yaşındayım... :)

2 hafta önce Salcano NG650 26 HD'me kavuştum. Disk frenlerde sorun olmuyor, aldırmayın. Benimki Hidrolik disk, ama arkadaşımın mekanik. Ses çıkarıyordu, yaptırdı. İnce bir ayar çektirdiler, bende onlarla gittim. Hiç bir sorun yok, tık bile gelmiyor. Ben de kendi bisikletimden şu ana kadar çok memnunum. Arada sırada sıcak olduğu zaman durup ona bakıyorum ve bir gün çıkacağım gezileri düşünüyorum. Fakat bunlar için şu anda çok küçüğüm. Daha 11 yaşındayım... :)

Merhaba, bisikletiniz hayırlı olsun iyi günlerde pedallayın bende yaklaşık bir yıldır 29" NG650 kullanıyorum genel olarak memnunum ufak tefek problemler olmuyor değil ama o kadarda olacaktır diye düşünüyorum.:)

Geri