Scudo Sports

Salcano ng650 maşa.

alican33

Üye
Tepki
7
Bisiklet
Salcano
Merhaba herkeze salcano ng650 bisikletim var üstündeki maşa beni pek tatmin etmiyor üstüne yük bindiği zaman düzgün şekilde çalışıyor biraz büyük cukurlara girincede az olsa calısıyor ama bazı maşalar var en ufak taşı bile absorbe ediyor.Benim maşamda bu olmuyor malesef.Birde maşanın üstüne ağırlık verip seleye oturunca maşa geri cıkmıyor ama bisikletten inince maşa boruları geri cıkıyor bu normalmidir.Sizce bu sorunlar için ne yapmam lazım?

Herkeze teşekkürler.

Scudo
maşanız ucuz bir maşa, dediğiniz özellikler, rockshox , rst gibi kaliteli maşalarda bulunuyor. o tarz bir maşa istiyorsanız 200-250 tl ikinci eli için ayırabilirsiniz.

@batu gurca

Cevabınız için teşekkürler ama şimdiki bütcem onu aşar.O maşaları duymuştum ve gerçekten güzeller.Birde ikinci sorunum hakkında ne düşünüyorsunuz maşamın geri cıkması hakkında.

Kullandığınız maşa çok düşük açıkçası dediklerinizi karşılamamasıda doğal. Sizin dediğiniz gibi ufak bir taşta bile çalışan maşalar havalı,hidrolik olanlar fiyat olarak bisikletinize gitmez bence . Ng 650 ye takılabilicek maşa sr suntour xcm seviyesinde olabilir eski maşanızdan iyidir ama çokta beklentiniz olmasın. İyi denilecek bir maşa istiyorsanız minimum 500 lira bütçe ayırmanız lazım .

@Emre GÜLEN
Cevabınız için teşekkürler zaten okadar yüksek maliyetlere cıkamam xcm v3 duymuştum kilitlemeliydi yanlıs hatırlamıyorsam bu beklentim olmasada yakın olarak karşılarmı birde 2. elde fiyatları nelerdir bu maşaların.

@alican33

Evet kilitlemeli sıfırı 120 civarı ikinci elde 70 civarıdır tahminen.
(link)

@batu gurca

Tavsiye cok güzeldir ama RST kaliteli denemez RS masalarda da alt ve üst seviye vardir. Kaliteli bir masa 500TL'den baslar.

Hepinize çok teşekkür ederim anlaşılan maşa değiştirmem gerekecek.

Geri