Scudo Sports

Salcano Ng650 29 Hk.

Tepki
0
Merhabalar.
Bu günlerde salcano ng650 29 md almayı planlıyorum fakat biraz endişelerim var bisikletimi dağda bayırda kısacası biraz hor kullanırım. Şu anlıkta bütçemi aşmam çok fazla mümkün değil tabikide bir canavar performansı beklemiyorum fakat elimde kalsında istemiyorum kısacası bu bisiklet hor kullanıma gelirmi yoksa başka önerebileceğiniz bisikletler varmıdir ?

Scudo
Elinizde kalmaz eğer olağan üstü atlayış veya iniş yapmazsanız. Modelin v-fren olanını alın derim.

V fren tavsiye etmenizin nedeni nedir acaba ? Mekanik disk'in daha iyi olduğunu okumuştum biryerlerde fakat hatırlamıyorum.

Edit: Bakım gibi konular benim için sorun değil.

mekanik veya disk atlayınca hoplayınca diskin azda olsa yamulcak ses olucak bilmem ne flaan.. disk uğraştırıyo kısacası :uyku:

Kaliteli bir fren ile değistirme imkanımız varmıdır acaba ?

Birde tutunma açısından hangisini tercih etmeliyim.
Saygılar.

kaliteli bir hidrolik disk bisikletten pahalı olacaktır v fren + bradline papuç öneririm

Mekanik Diskle Ugrasmayin Bence Bende Hidrolik Disk Var Arkadaş Bir Kere On Tekeri Cikarti Ondan Sonra Ayarı Kaçtı Gittik Ayarlattik Tekrardan Başladı Bakalım Tekrardan Goturucem Sizin Mekanik Disk Ağırlık Olacaktır Hem V Fren Modelinden Alin Bence

Salcano NG650 fazla hoplamaya zıplamaya gelmez göbekleri iyi değil. Hem arkadaşların dediği gibi v-fren yada hidrolik tercih edin tabi bunun öncesinde daha hor kullanıma uygun başka bisikletlerede göz atmanızı öneririm.

@Furkan Tamer
Bi aralar sedonalara falanda bakmıştım hergün bisiklet almıyoruz sonuçta sizinde önereceğiniz herhangi bir marka varmıdır ?
Saygılar.

Edit: Alacağım bisiklet 29er olmalı malum bütün modellerde bulunmuyor.

@Talha Doğan
Hor kullanmaya gelmez, dağda bayırda gezmeyi bırakın biraz kalıbınız kilonuz varsa aynakol göbeğiyle arka göbeği sprintte bile dağıtabilirsiniz 6 ay ömrü ya var ya yok sonra garantisiyle servisiyle uğraş dur. Komşudan akrabadan borç para al yine de bu bisikleti alma sonra satmaktan çok daha iyidir. Sedona 910 serisine bakabilirsin. Hiç olmazsa ilerde yükseltme şansında olur.

@Furkan TK Aynen çok doğru ben araştırmadan aldım yaklaşık bir ay oluyor alalı.arka göbekte sıkıntı var birtürlü çözemedik serviste hiç yardımcı olmuyor sağolsun sadece satarken ilgililer.verdigim parada az değil hani.kendim forumlardan araştırıdıgım kadarıyla arka göbekte olan problem devmlı bir ses ve zincirde sarkmaya,pedal çevirmeden giderken pedallar kendi kendine dönme eğilimi gösteriyor.Aldığıma lanet eder oldum.

Geri