Scudo Sports

Salcano NG650 26 Bisikletim İçin Maşa Arıyorum.

Maşa gerçekten çok etkiliyor. Yol tutuşu sürüş rahatlığı falan gerçekten mükemmel. Rst Blaze almayı düşündüm. Ama baktım ki
Salcano bile Sr Suntour kullanıyor çoğu modellerde. Markayı Suntour modeli ise XCR RL aldım. Çok memnunum. Daha iyi almak isterseniz havalı maşa Epicon modeli alın.

Scudo
@Bilgehan Tilki

sizce degiyo mu ng650 ye

ben suntour epicon x2 aldım sürüşü çok etkiledi çukur ve tümsekte çok iyi, uygun fiyat bulduğum için aldım tavsiyede ederim, rulmanlı göbeklerin maliyeti ne kadar olur?
birde ng650 ye değmez diyen arkdaşlara pek katılmıyorum, imkan olsada şöyle 3-5 binlik bir alet alsak ama elde olmayınca uygun bir tane alıp zamanla ele geçen ile iyileştirme yaparak iyi bir bisiklete sahip olmak iyi bir fikir bence.

@barış kalkan

35 ile 45 arası degısıyo senın ne kalitede bısey ıstedıgıne baglı maşayı ne kadara aldınız?

275 tl piyasada 400 tl ye alanı okudum, sıfır bisikletin üstünden sökülüp takıldı

@barış kalkan

iyi bi fiyata almışsınız:) benım suan cok eksık var gıbı dusunuyorum bunlara yapacagım masrafı yenı bı bısıklet almaklada degerlendırebılırım dıyorum.açıkcası kafa cok karısık:):)

çok param olmadığı için daha iyisi yerine zamanla üstüne katarak iyileştirme yapmaya karar verip aldım, 8 sene öncede ucuz bir bisiklet alıp iyi bir şekilde toplamıştım, belki renk ve deseni istediğin gibi olmuyor ama kullanım güzel oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: muhiddin
@barış kalkan

benımde ng650 ye yaptıgım masraf sunlar

orta gobegı rulmanlı yaptım
arka göbeği sram 406 yaptım
plastik pedalları değiştirdim
önceki 7 li rubleyı söküp 8 li ruble taktım ruble dişlilerinden birini iptal ettım ama en kucuk ve en buyugu duruyo.bi nevi 24 vites oldu:):)::):)

• Beğen
Tepkiler: barış kalkan
bende göbekleri ve lastikleri değiştirme düşüncem var vitesleri daha sonrasına bırakıcam 21 yetiyor şimdilik yada arka dişlide oranları farklı bir ruble takabilirim ama öncelik göbekler olucak azıcık dağılsın diye bekliyorum.

@cihat koçaşoğlu

Neden değmesin ki?
Barış Bey in dediği gibi yavaş yavaş toplanır mükemmel bir bisiklet olabilir.
Benim tercihim param fazla yoktu NG 650 uygun fiyat olduğu için aldım.
Şimdi her ay bir parça alıp yükseltiyorum. :)

@Bilgehan Tilki

bende arka göbegı orta gobegı pedallarını seleyi ve lastıklerı ve rubleyı degıstırdım sıra geldı maşaya ve maşayı ıkıncı el olarak almayı dusunuyorum bakalım inşaallah guzel bısey bulurum kafamda xcm v3 ve xcr rl var bakalım bulabılırsem alıcam bı tane:)

Bende de NG650 26 V fren var. Ben XCM alacagim heralde digerleri hep disk fren icin.

Geri