Scudo Sports

Salcano ng450 29 v fren vs carraro big 629 sizce hangisi

Tepki
18
İsim
E.Y.
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar bütçemi biraz arttırmamla beraber bu iki bisiklet arasında kaldm sizce hangisi daha iyidir? Özellikle kadrosu hangisininki daha sağlam sizce?

(link)

(link)

Yardımlarınızı bekliyorum :)

Linkleri düzelttim :) Lütfen yardım :)

Scudo
Bulabilirseniz geçen yılın Salcano astro 29 v alın. 850 tl katalog fiyatıydı biraz da siz düşürürsünüz. Geçen gün arkaşada da bunu aldık :)

@emre özbay
Teşekkürler. Ama bulunduğum şehirde böyle bir şansım yok. Carraroyu alırsam eğer hepsiburada çekimle 100 lira filan indirimli alacam 830a gelecek Ng 450 ise 750den asagı zor. Bu fiyatlara değerlermi? Ve de carraro bu fiyat farkına değermi?

Ng 450 değil de bi üst modeli ng350 var mı bulunduğunuz yerde? Astroyla bi farkı yok .Bulabilirseniz onu almaya çalışın Carraroyu ele alırsak o fiyata tourney aktarıcı koymuş en azından bi altus konmalıydı bence

• Beğen
Tepkiler: silenceforme
@silenceforme

O zaman carraroya guveniyorsaniz onu alin salcano herkes kotuluyor ama dunya sampiyonu hangi bisiklet bi bakin :)

@sercankaptan

Ng450 nin dünya şampiyonu olduğunu düşünmüyorum :)
Ama ben hangi kadro daha sağlam diyede sordum o konudada yorum bekliyorum :)

@silenceforme
Ng 450 dunya sampiyonu demedim sadece hangi bisiklet dunya sampiyonu dedim bende ng 450 var bu arada

• Beğen
@nazmi bilmez
Forumdada dün gördüğüm bir başlıkta salcanonun iyi modellerinden olan astro nun kadrosunda bir yamulma vardı. Bisiklet sahibinin arkadaşı kaza yapmış ama jantlarda sorun yokken kadro yamulmuş bende bunuda görünce salcanodan daha fazla çekinmeye başladım.

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
@silenceforme Allah korusun bisikletine bir şey olsa bayiye götürüp söylesen seninle zerre kadar ilgilenmeyecekler. Ben arayıp adamlardan bilgi istediğimde beni dövecekti neredeyse. O yüzden ne kadar kişi kurtarırsam kar diyorum ve Salcano alacakları uyarıyorum. İnsanların bisikletten soğumasını istemiyorum

• Beğen
merhaba bende ng 450 var sağlamlık olarak diğer markalar ile karşılaştırmasını yapamam fakat eğer alacaksanız kadro boyuna çok dikkat edin çünkü kadronun üst bölümündeki eğimden dolayı dağlık alanarda sıkıntı yaşayabilirsiniz ben 21 inç olanını seçtim ancak gezi bisikleti olarak kullanıyorum yüksek olmasını bu yüzden tercih ettim
vites sistemi altus 24 vites benim görüşüm ön dişlinin bir büyük olanı ile değiştirilmesi uygun olur daha akıcı olacağını düşünüyorum
üzerindeki balon tip lastikler asfalt yollarda çok ses yapıyor ve pedal çevirmeyi bıraktığınız an yavaşlıyor biraz eskiyince düz lastik almayı düşünüyorum
bunun dışında söyleyebileceğim pek bir şey tavsiye ederim kadrosunun da yeterli kalitede olduğunu düşünüyorum jantlar ve aynakol fiyatına göre yeterli seviyede

• Beğen
boyum 1.82 carrao fiyat donanım olarak bence salcano ya göre dezavantajlı durumda turney sistem dağ bisikleti için pek uygun değil altus da yerine göre aman aman değil ancak aradaki farkı her ikisini de kullandığım için iyi bilirim diğer özelliklerini modelleri takip eden daha iyi bilen arkadaşlar yanıtlarsa daha uygun olur salcanoyu tercih ederseniz kadro üst borusundaki eğime dikkat edin
bu seçenekte benim tercihim yine salcano olur ancak carraro nun diğer donanımları daha üst seviyedeyse belki tercih sebebi olabilir
lütfen kimse kızmasın bana ancak big 629 un alternatifi salcano ng 650 tabi benim görüşüm ;)20140513_222224.jpg

• Beğen
@serkan akta
Öncelikle teşekkürler. Hocam kaç aydır kullanmaktasınız bisikleti? Hiç sorun çıkardımı?

Bende bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen yardım :)

@serkan akta
Birde o eğime hangi konuda dikkat etmeliyim? O eğim bisikleti çok hoş gösteriyor bence :)

@sercankaptan

Kaç aydır kullanıyorsunuz? Sorun çıkarttımı hiç?

geçen yıl aldım hiçbir sorun çıkarmadı Balçova manastır tepelerinde epey yol yaptı kadrodaki eğimin zararını orada gördüm ayağımı yere atar atmaz yumurtalardan birisini haşladım carraronun kadrosu düz olduğu için sorun teşkil etmez şekil güzel ama bazen zararı olabiliyor

• Beğen
@sercankaptan
@serkan akta

Teşekkürler ısınmaya başladım bisiklete şu parçaların farkı varmı kadro kalite farkı varmı onuda tam öğrenebilsem tam karar verecem. 10 gün içinde alacam fiyat farkına değmiyecekse fazla para vermek istemiyorum :)

@serkan akta
Ayrıca geçmiş olsun hocam

Geri