Scudo Sports

Salcano NG350 (MTB) Kullanıcıları Kulübü

hayır bisiklet topluluğuyla pek irtibata geçmek mümkün değil o yüzden kuzenimle beraber iki kişi gittik.

Scudo
@muhyt Oh, oh ne güzel :) Bende bu aralar yalnız kurt modundayım :) Şanlısın hee .D

aynen yapın bir burdur tarafı katılırız.

@muhyt Aslında çok güzel olur, uzakta değiliz birbirimize, Pamukkale bisiklet derneğinin sayfasında, Burdur Bisiklet T. hakkında birşeyler görmüştüm, ortak birşeyler yapacak olurlarsa hemen atılırım :)

Arkadaşlar salcano ng 350 V almayı düşünüyorum karar veremedim bir türlü

@camoko06 OO hayırlı olsun kardeşim, allah kaza bela vermeden sürmeyi nasip etsin. İlk yapman gereken, bir kask edinmen ve kadro zincir koruyucu alman olsun. Benle aynısı fakat yeşil rengi, ben yeşil renk ile kırmızısı arasında çok düşündüm yani bir gün kadar :D hala iki rengi de seviyorum :D Herhangi birşey olursa yada sorun mesajla ulaş yardımcı olurum.

• Beğen
Tepkiler: camoko06
@Osman Tuğrul Allah razı olsun beyaz la bu vardı 1 saat dükkanda düşündüm siyaha karar verdim.evet kask birinci öncelik sonra araba için taşıyıcı

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@camoko06 hayırlı olsun kazasız sürüşler. ilk başlarda biraz bisikleti dinleyip ince ayarları hallederseniz sonra rahatça binersiniz.

• Beğen
ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ve sürdüğüm yerlerse alanya kalesi inişinde patika yollarda kullanıyorum yürüyerek zor inilen yerler hepsi fiyatına göre gayet güzel

Yakinda ben de bi klube katilmayi dusunuyorum. Tabi evde pisiklete koyacak yer bulabilirsem parasi hazir gidip alacagim fakat koyacak yer yok 2-3 ay ocinde tasinacagimiz icin sabrediyorum ayrica ng350 26 v almayi planliyorum sizlere sorum olacak bu ng 350v26 v nin hangi renkleri var.

Farkli renk kombinasyonlari mevcut senin aklinda hangi renk varsa zaten satiş elemani ellerinde olup olmadiğini söyler internetten alicaksan da sitede hangi renk olduğu yazar ;)

@keremturk15
Elden alacağım bakayım hoşuma giden hangisi olursa onu alacağım

@Emresildir
Koyduğumuz renkler var, sarı,kırmızı,yeşil ve bir rengi daha vardı. Tabi bu renkler tek durmuyor bisiklet üstünde siyah-kırmızı-gri gibi, kısacası fotoğraflarda gördüğün gibi.

20150728_190426.jpg arkadaşlar bisikletim için turlarda kullanmak amacıyla bir arka port bagaj aldım gayet memnun kaldım bisiklete de uyumlu ancak disk fren kullananlara uymayabilir. alma düşüncesinde olanlara fikir vermesi için paylaşıyorum. ürün fiyatı uygun ve fiyata göre bence çok iyi ben çok daha basit birşey bekliyordum ancak çok daha iyi bir ürünmüş, ağırlık konusunda ise oldukça hafif. burdur-salda turunda kullandım üzerindede oldukça yük vardı ve sorun çıkarmadı

aldığım ürünün linki ise bu: (link)

@muhyt Demek bagajı takınca böyle duracak, sağolasın fikir için. Senin sele borusunun uzunluğu ney öyle :) Ekstradan birşey yaptın mı? ben o kadar çıkartırsam kadro çatlar diye korktum biraz aşağıda kullanıyorum. Heybe çanta için ne düşünüyorsun?

• Beğen
Bagaj almayı bende düşünüyorum ve güzel gözüküyor bisiklette.paylaşım için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Geri