11 nisandan beri bu modeli kullanıyorum.
bu fiyata alabileceğiniz bu özelliklere sahip baska bisiklet yok ilk önce onu söyliyim.
bisikletin açıları race tipi yani yarış tipi yani atik ve rahat bi açıya sahip.
parçalar olarak maşası yumaşakta kullandığınızda size yeterli tepkiler verebilir ancak maşası yetersiz eğer arazide performans sürüşleri yapmak istiyorsanız.
sram vites sisteminden bahsediyim. X-5 kullanılıyo. 8'li sistem ama bunda ben çok iyi şeyler söylemeyeceğim.
yani herkes in bi tarzı var sonuçta bu vitesler benim tarzım değil tamm net geçişler yapıyor ani değişmeler yapabiliyorsunuz ancak sert geçişlere sahip yumuşak değil ani değğişmelerde sert geçişleri var onu söyliyim ilk önce.
sonra frenleri mükemmel

belki daha iyi si vardır ki var zaten ama hidrolik olması bile yeter sağnak yağmur altında sürmek zorunda kaldım frenlerde tık yok

aynı performansını ıslak olarakta sürdürüyor ayrıca bi su birikintisine girdiğinizde jant ıslansa bile frenler ıslanmadığı için bi ufak bi sudan geçmek gerektiğinde Vfrende ki gibi tutmamazlık yada performans düşüşü yaşamıyorsunuz.
hidrolik frenlerin zevki inişlerde çıkıyor durduk yere fren yapıyorum o kadar güzel yani

ritchey parçalara lafım yok çok iyi parçalar.
aynakol turvativ isoflow ben bisikleti STreet tarzı sürdüm ve ayna kolla hiç birşey olmadı. DURO olsaydı şimdiye kırılmıştı.
onun haricinde genel performansı gerçekten çok iyi...
bisiklete yapmadığım kalmadı DH gibi bi iniş parkuru buldum ufak bişey ama cidden dik ve zor biryer hiçbir kontrol kaybı faln yaşamadım.