Scudo Sports

Salcano Ng255

Scudo
SRD = Sram Disk
SD = Shimano Disk demek sanırım.
Kardeşim Faruktaki bisikleti SD255
Diğer arkadaştaki de SRD 255

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
@Xallez

Çok teşekkür ederim sizde bisikletinize hayırlısıyla kavuşursunuz inşaallah, iyi bir seçim yapmışsınız bisiklet gerçektende çok güzel çok memnunum, benimki ng255

Sanırım bu bisikletten bir tanede ben alıcam. Fiyatına göre özellikleri cok uygun geliyor.

Erdoğanlar Ankaradan aldık. Gerçekten bu bisikleti toplamaya kalktık; 1.625 lira tuttu.

Bisikleti dün teslim aldım.Ama almaz olaydım keşke :/
Metin bisikletten eve gelirken incirli köprünün altından geçtim ve yola çıktım.Dedim kaldırımdan gidiyim.Kaldırıma çıkarken ön teker kaldırama sürttü ve takla attım.şu an kaşımın üstü yarık.4 dikiş var.Sol gözüm morarmış durumda.Sol elimin bileğinde çok ciddi bir ezik var.sağ elimde,sırtımda,ve bacaklarımda derin yaralar mevcut.Çok kötü bir durumdayım açıkçası şu an.
1 hafta iş görmez raporu verdi doktor.Gerisini siz düşünün..
Bisikleti almak için o kadar çabaladım,aylarca bekledim sonunda gidip aldım ama şu an sadece seyredebiliyorum.1-2 hafta süremem heralde...
Ancak bu olay bana ciddi bir ders oldu.Hep kask takmaya soğuk bakardım.Gereksiz bulurdum.Anladım ki hiç de öyle değilmiş.Herkeze söylüyorum.Kask takmaktan utanmaya gerek yok.Takmadığınız zaman sonuç felaket olabiliyormuş,bunu çok net anladım.

@bymodifieci

Hayır,üzerinde bulunan lastiklerin hem havası fazlaydı,hemde lastiklerin dişleri çok inceydi.O nedenle lastik kaldırıma sürttü ve takla attım.

Geri