salcano ng200 hakkında bilgi

Tepki
13
ng 200 hakında bilgi verirseniz çok sevinirim.187cm boy,85 kg. için uygunmudur?
artıları ,eksileri nelerdir.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. :)

Scudo

Gürsel A.

Forum Bağımlısı
Tepki
2.152

Selam.. Gecikmeler için kusura bakmayın.. Dikkat ederseniz cevaplarım acaip saatlerde oluyor hep.. (sabaha karşı vs..) çünkü başka zamanım olmuyor..

Neyse..
NG 200 downhill bisikleti olarak tasarlanmıştır.. Donanımı oldukça iyidir (Deore) Ön amortisörü oldukça sağlam, uzun çalışma alanlı ve rijid (esnemeyen) bir amortisördür..
Mekanik Shimano disk frenleri iyi sayılır..Ama zaten gerçek bir downhill bisikleti istiyorsan zaten 3-5 bin doları gözden çıkarman gerekir.. Bu onların "ucuz" versiyonudur.
Bozuk yollarda inişi seviyorsan düşünebilirsin. Ama genelde ağır sayılan bir bisiklettir.Son indirimle alınabilir hale gelmiştir..(www.yesilbisiklet.com)
Gürsel

Gürsel A.

Forum Bağımlısı
Tepki
2.152

Selam..
Ayarsız Zoom amortisör var.. (Yazıları kabartma olan ve Kron'larda olana benzeyen)
Gürsel

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Tepki
789
Bisiklet
Sedona
gürsel abi cahilliğime ver ama bu her downhill alacak arkadaşlara asıl downhilllerin 3 yada 5 dolar olduğunu öylüyorsun.peki 5 bin dolarlık downhill kaç kg'dır..merak ettim yaww.düşün düşün evde:D:D

ng200

Üye
Tepki
0
Bende bi tane ng200 var ,ben memlunum alacak arkadaslara, öneririm ama su disk fren olayi bıraz sınır bozucu arkadaslar. diskle kaliper birbirine deyiyor ve hiz kesiyor bununla ilgili bilgisi olan varsa bana msj atsin ok.ayrıca satmayı düsünüyorum alcak olan arkadaşlar msn adresımden ulasabılırler.

Duzenlenmiştir..
Türkçe imla kurallarına dıkkat edelım...

Emir Alaca

Forum Bağımlısı
Tepki
437
diski göbeğe tutturan vidaları iyice sıkarsan ve sağ sol disk pedlerinin ayarını yaparsan sürtme kaybolabilir bende de ng 101 var ve diskler hiçbiryere sürtmüyor