Emre Gözütok
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 199
- Bisiklet
- Salcano
Merhaba arkadaşlar.
Ramazan'dan sonra bisiklet almayı planlıyorum.
Fiyat performans olarak en uygun Salcano ng020 gözüküyor.
Fakat bu bisikletin 2 modeli var biri Slx donanımlı(fren dahil). Diğeri Sram x7 donanımlı(Frenler Avid Elixir 3).
Şimdi durum şöyle. Slx-x7 modelleri arasında ağırlık-fiyat orantısızlığı var.
Slx li model-11,52 kg.
x72'li model-10,73
Fakat slx li model x7'li modelden 200-300 lira daha pahalı.Ki benim için önemli bir rakam.Ben x7'li modeli almayı planlıyorum.
x7'de sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Fakat aklımdaki en büyük soru işareti Avid Elixir 3'ün beni tatmin edip etmeyeceği. Slx'in gayet iyi fren olduğunu biliyorum fakat Elixir 3 konusunda bir bilgim yok.Slx kadar performans verir mi? Bu bisikleti aldıktan sonra artık para ödemek istemiyorum daha fazla.
Görüşleriniz benim için çok önemli ,şimdiden teşekkür ederim.
Bisikletin linki: (link)
Ramazan'dan sonra bisiklet almayı planlıyorum.
Fiyat performans olarak en uygun Salcano ng020 gözüküyor.
Fakat bu bisikletin 2 modeli var biri Slx donanımlı(fren dahil). Diğeri Sram x7 donanımlı(Frenler Avid Elixir 3).
Şimdi durum şöyle. Slx-x7 modelleri arasında ağırlık-fiyat orantısızlığı var.
Slx li model-11,52 kg.
x72'li model-10,73
Fakat slx li model x7'li modelden 200-300 lira daha pahalı.Ki benim için önemli bir rakam.Ben x7'li modeli almayı planlıyorum.
x7'de sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Fakat aklımdaki en büyük soru işareti Avid Elixir 3'ün beni tatmin edip etmeyeceği. Slx'in gayet iyi fren olduğunu biliyorum fakat Elixir 3 konusunda bir bilgim yok.Slx kadar performans verir mi? Bu bisikleti aldıktan sonra artık para ödemek istemiyorum daha fazla.
Görüşleriniz benim için çok önemli ,şimdiden teşekkür ederim.
Bisikletin linki: (link)