Scudo Sports

Salcano Ng 750 almalı mıyım?

Scudo
@mariatuah Öncelikle selamlar. Bisiklet dükkanı olan arkadaşım ve etrafımda yıllardır bisiklete binen yaklaşık olarak 10 arkadaşım var ve hiçbirinden Salcano ile ilgili olumlu bir şey duymadım. Tabii ki de seçim senin ama kadro olarak sağlam bir bisiklet istiyorsan ben sana hiçbir tereddüt yaşamadan direkt olarak GT tavsiye ederim. Sonuçta bir Amerikan markasıdır ve Amerikanların da bu konuda en üstün olduğu nokta tasarım yerine sağlamlıktır. Ben yaklaşık olarak bir yıldır GT'nin Agrressor III modelini kullanıyorum ve de son derece memnunum. Arazide, şehir içinde, parkurda, sahilde aklına gelebilecek her yerde bisikleti zorladım ve hiçbir yerde bana mısın demedi. Ben sana gönül rahatlığıyla GT marka bisikletleri tavsiye edebilirim bu sebeple. Ama tabii sonuç olarak seçim senin. Eğer istiyorsan bir kaç tane de fotoğrafını ekleyeyim yardımcı olması açısından ; SAM_0417.JPG SAM_0421.JPG

@mariatuah Öncelikle selamlar. Bisiklet dükkanı olan arkadaşım ve etrafımda yıllardır bisiklete binen yaklaşık olarak 10 arkadaşım var ve hiçbirinden Salcano ile ilgili olumlu bir şey duymadım. Tabii ki de seçim senin ama kadro olarak sağlam bir bisiklet istiyorsan ben sana hiçbir tereddüt yaşamadan direkt olarak GT tavsiye ederim. Sonuçta bir Amerikan markasıdır ve Amerikanların da bu konuda en üstün olduğu nokta tasarım yerine sağlamlıktır. Ben yaklaşık olarak bir yıldır GT'nin Agrressor III modelini kullanıyorum ve de son derece memnunum. Arazide, şehir içinde, parkurda, sahilde aklına gelebilecek her yerde bisikleti zorladım ve hiçbir yerde bana mısın demedi. Ben sana gönül rahatlığıyla GT marka bisikletleri tavsiye edebilirim bu sebeple. Ama tabii sonuç olarak seçim senin.

Geri