Scudo Sports

Salcano NG 650 ve Kron XC 150 farkları

@sabri yamak

Toplarken böyle küçük hatalar oluyor malesef.

Scudo
ismi rulmanmı bılmıyorum ama pazar gunu kron dakınden taktırdım :)

@sabri yamak

Krank bölümü.Her iki tarafta rulmanları var.Ortadan aynakolu ve pedalları sabitleyen diş açılmış mil geçiyor.O mil boşluk yapıp rulmanları dağıtıyor.İnşallah kronunki sorun çıkarmaz :)

@GökhanSemiz kronunkı tek parca gobek sorun cıkaracagını sanmıyorum ki oncekı toıplama bısıkletımede aynı parcayı ben takmıstım

@sabri yamak

Kronun yedek parçasına güveniyorum :)

@GökhanSemiz bende 2500 km yı gecen 650 nın bu zamana kadar sorun cıkarmamasına guvenıyorum gercı bu hafta aynakol degisecek hafıfbı bosluk olustu ama normal bence :)

@sabri yamak

Boşluk artmıyorsa sorun yok :) Salcanoda kötü bir marka değil sonuçta daha çook 2500 km ler gider :)

@GökhanSemiz
bosluk aynakolun baglı olugu pedalda var ayna kolu degıstırmekten baska care yok sanırım :)

Pedalın bağlantı noktası yalama oldu anladığım kadarıyla.O zaman dediğiniz gibi değişecek :)

@GökhanSemiz pazar günü degisecek az daha buyugunu almak ıstıyorum umarım kaldırım cıkarken sorun yaratmaz

@sabri yamak

Çapta çok büyük değişiklik olmayacağından kaldırımda sorun çıkartmaz diye düşünüyorum.

Kron'un xc 250'den başlayan kadrolar 7005 aluminyum.Kron xc 150 6061 aluminyum.Salcona ile kadro aynı özelliktedir.Kron xc 250 v-fren 26'' daha iyi seçenek olur.

Peki kron xc 150 kullanan arkadaslara bir sey sormak istiyorum.bisikletin maşasından memnun musunuz sorun cikartiyor mu ve kadro ve masa disk uyumlu mu ?

@fatihaydın

Fotoğraflarına bakıldığında disk uyumlu olduğu belli oluyor.Bence maşa sorun çıkartmaz.Kullanıma bağlı.

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
@oguzhan kadıoglu

eğer aynı seviyede bisikletler olarak soruyorsanız yok.fakat yazdığınız genel anlamda dağ ve yol bisikleti ise çok fazla var yol bisikletinden hafif dağ bisikleti

Scott Scale Limited '05 (Owner: Heinz Wittmann) bu var mesela ama arkadaşımız zaten bunu almaz doğrumu.

@oguzhan kadıoglu

13 kilogram bence acayip bir değer değil.Ng 650 14.9 yazılmış ise ki bu rakam %99 doğru , kronun 13 kg olması çok normal.

Sevgili gökhan kardeşim mesele senin vereceğin paralarda;imkanın varsa al bunu ama senin sorduğun bisikletler salcano ve kron şehir ve dağ bisikletinden hafif değil bendede kron var city bike 13 kg ama şehir ve yol bisikletlerinin çoğu dağ bisikletlerinden hafif özel yapım ve el yapımı hariç elbet ama onlarda exstra olaylar.ahmetcan isimli arkadaş konuşuyor soruyor ama bunu söyleyen kron firması ben kafamdan uydurmadım buna kızıyorum sormuşda yok kağıt üzerindemi yok başka yerdemi diye......

@oguzhan kadıoglu

Yanlış anlama beni , bende 13 kg 'ın normal bir değer olduğunu düşünüyorum.Sana bir sözüm yok.Yaklaşık 4 sene 17 kg ağırlığında bisiklet kullandım.13 kg bence çok iyi.

Aynen öyle bianchi speed 3000 gibi bir tank kullandım ben yaaaa!!!!! düşünsene ama ne sağlam bisikletti be hiç üzmedi beni bide laf ederler yok bianchi şöyle yok bu böyle...

Geri