Scudo Sports

Salcano NG 650 ve Kron XC 150 farkları

Hâkî.

Hâkî
Tepki
370
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhaba arkadaşlar.Salcano NG 650 ve Kron XC 150 modelleri arasında hangisi her yönden daha üstünlük gösterir ?

Scudo
Merhaba. Hem görünüş hem parça yönünden kron xc150 daha üsttedir.

• Beğen
Tepkiler: Hâkî.
@Emre GÜLEN

Yorumunuz için teşekkür ederim.Marka olarak düşününce kron daha üstün geliyor normal olarak fakat benim kafamı karıştıran fiyat farkı oldu.Kronun bu fiyatta bisikletini ilk defa gördüğüm için kafam karıştı :)

Kafanızda bir karışma olmasın. Kron iyidir. Fiyat performans açısından çok iyi bence.

• Beğen
@ihsan onur şener

Yorumunuz için teşekkür ediyorum.Peki xc 250 hakkında bilginiz var mı ? 150 den vazgeçilecek kadar üstün bir özelliği var mı ?

@GökhanSemiz

Bence gerek yok, başlangıç için ideal bir bisiklet ikiside. Aralarında pek fazla fark yok. XC150 alıp geri kalan paraya flaşor, kask, eldiven, gözlük alınması daha makul :)

• Beğen
XC 150'de 6061 aluminyum kadro var, XC250'de 7005 Aluminyum kadro var, tek fark bu. Ama ben olsam Kron almayı düşünmezdim. Salcano NG 650 daha iyidir. Kron oldukça sorunlu bir bisiklet.

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Ng 650 ve xc 150 nin vites , dişli vs gibi parçalarının tamamen aynı olduğunu gördüm.Bu yüzden Kron daha mantıklı geldi.Aklıma takılan bir kısım daha var. Ng650 nin 14.9 kg olduğunu okudum.Kronun ağırlığı hakkında bilginiz var mı ?

@oguzhan kadıoglu

Bunuda öğrendiğime göre NG 650 yi sildim kafamdan :) Artık zamanı gelince Allah nasip ederse XC 150 yi alıp burada paylaşıcam :)

Firmaların yalancısıyım haberin olsun firmanın bana söylediği kilo bak şöyle yap bir eline ng 650 yi al bir eline kronu tart anlarsın zaten.

@oguzhan kadıoglu

Haklısınız.Alırken bir test yaparım.

13 Kilo mu? Yavaş olun bence biraz. Milletin 2 bin lira paralara aldığı bisikletler 13 kilo. Yapmayın 14.9 bile çok iyi bir ağırlık o fiyata göre.

@oguzhan kadıoglu

Kağıttan mı yazıyorsunuz bu değeri? Birçok şehir bisikleti 11-12 kilogram seviyesinde geziyor. 13 olma ihtimali çok düşük geldi bana.

xc 250 arkadasımda var zıncır kadroyu soyuyor .belkıde zıncır bol dıyedır aldıktan 3 gun sonra farkettık

bende 650 var 2500 km yı gectım kron dan kotu yanı ısmını bılmıyorum kadroda ayna kolun takıldıgı gobegın cok dandık oldugu

@sabri yamak

Büyük ihtimal bol olduğundandır.

@sabri yamak

Benim eskiden kullandığım bisanda da o sorun vardı.Rulmanları ayda bir değiştiriyordum.Sürekli boşluk yapıyordu.Orjinal parça ile değiştirince sorun çözülmüştü.

bizde oyle dusunuyoruz ama sıfır bısıklette boylebısey olması uzucu

Geri