Scudo Sports

Salcano ng 650 26 V mi yoksa ng 750 26 V mi?

Ng 650 neden diye sorarsan fiyatı daha yüksek demekki daha iyi welcome to turkey :D.

Scudo
arkadaşlar selamın aleyküm salcano NG750 almayı dusunuyorum dısk frenınde sıkıntı olur orası burası sıkıntılı ddıye duyuyorum varmı aranızda kullanan

arkadaşlar selamın aleyküm salcano NG750 almayı dusunuyorum dısk frenınde sıkıntı olur orası burası sıkıntılı ddıye duyuyorum varmı aranızda kullanan

Arkadaşlar bende ng 650 almayı düşünüyorum ama hangisi daha iyi hiç bir bilgim yok öneriniz var mı acaba

Arkadaşlar bende ng 650 almayı düşünüyorum ama hangisi daha iyi hiç bir bilgim yok öneriniz var mı acaba

@Gangover
Ng 750 kullanıyor yaklaşık iki haftadır . Herhangi bir sorun yok sadece arka freni sıktıgımda bi ugultu geliyor

NG 750 HD fren 27.5 jant kullanıyorum çok rahat çok konforlu sadece uzun yolda sele biraz sıkıntılı :D

Öncelikle merhaba kardeşim ben de yaklaşık 3-4 aydır araştırıyorum ve bayram sonu ben de salcano ng650 29 v alacağım hayırlısıyla. uzun süredir araştırdığım için bunları söyleyeceğim ileride değiştirecekmişsin bisikletini buna rağmen bütçe senin için fazla sıkıntı değil ise ng650 almanı öneririm çünkü ikisini de canlı olarak gördüm, test ettim. Öncelikle ng650' nin selesi daha rahat ve vites kolu benim daha hoşuma gitti, ayrıca görünüş olarak da ng650' nin mat gövdesi prof bisikletleri aratmıyor. Kısacası maddi yönden fazla sıkıntın olmayacaksa ng650. :harika: Şimdiden hayırlı olsun.

@yusuffcaliskan
Sele açısını biraz aşağıya doğru ayarlarsan ne kadar rahat bir koltuk oldugunu anlıcaksın :)

Kardeşim bench ng 750 Al bende vardı daha 2 gun önce çalındı rahat ve konforlu

@2706gsali Hocam malınız çalınmış rahatsınız geçen sene telefonum çalındığında 1 ay uyuyamamıştım psikolojim bozuldu yedirememiştim kendime konu açtınız mı nerede çalındı bisikletin resmi vs bunları yaparsanız bulunur inşallah.

NG 650 2.el almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı ?

Geri