Scudo Sports

Salcano ng 555 im çalındı... :/

Tepki
4
İsim
Doğu
Bisiklet
Salcano
Merhaba sevgili bisikletçi arkadaşlarım abilerim;
Yeşilköyde dürümcü babanın üst sokağı, ziya erdem caddesi üzerinde elektrik direğine bağladığım salcano ng 555 sarı renkli 29 jant HD bisikletim saat 14:00 sularında 3.12.2015 tarihinde çalınmıştır. Biliyorum pek yapılacak birşey yok ama görenin haber vermesini rica ediyorum :( sevgi ve saygılarımla...

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    144,3 KB · Okunma: 115
  • Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Scudo
geçmiş olsun yakındaki bit pazarlarına bakın sahibinden com u takip etmeyi unutmayın güvenlik kamerası varsa yakınlarda polise gidin yüzü belliyse hemen bulunur adamı tekrar salarlar gerçi ama bisikletinizi alırsınız

Bi arkadaşın karaköyde bisikleti çalınmıştı, kamera kayıdı falan herşeyi facebookta duruyordu fakat ordan bi sonuç çıkmadı ama sahibinden.com'da ilanları takip ederek çalan kişiyi buldu ve bildiğim kadarı ile şuan polisin elinde çalan kişi. Her gün mutlaka kontrol edin derim siteyi, çok geçmiş olsun.

yeşilköy hırsızların yeri değildir biraz ilginç olmuş eğer dürümcü babanın sokağından sahile inmediyse güvenlik kamerasından çok rahat bulunur. geçmiş olsun

Ah ah geçmiş olsun :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Captainsmith
Teşekkür ederim yorumlar için, dürümcü baba sağda kalacak şekilde yukarı çıkıp dörtyol dan karşıya geçince 200 metre ileride sağda apt önünde direğe bağlıydı. Üzerinde cree 3 lü powerled vardı ve sarı siyah sele çantası vardı, polise haber verdik geldiler. Yanda bi petshop var onun kamerasından incelediler fakat bende gördüm açısı oraya kadar yetmemiş, yol yapım çalışması vardı ve yan sokakta çalışan işçilerde vardı. Günah almak istemem ama almak durumundayım yani aklıma milyon tane şey geliyor

Abimde de kırmızısı var.Tüh üzüldüm geçmiş olsun inş. bulunur.:(

• Beğen
hocam çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur

• Beğen
Zor ya sanmıyorum, yeniydi 2 ay olmadı daha alalı sapsarı çok güzel çanta almıştım far almıştım :(

Polise yarın şikayetçi olacağım gidip faturayla beraber, yani olsanızda olmasanızda bakacağız dedi ama yinede olursam en azından iş resmiyete dökülür

Nesilleri, Soyları nesilsin bu soysuzların. Demeklede olmuyor ama işte insan bi nebzede olsa deşarj oluyor.

İŞlemlerin hızlanması ve daha detaylı araştırılması adına Cumhuriyet Savcılığına direk başvurun.

@Captainsmith

Valla daha önce yapan varmı o şekilde, yani şuan herşeyi yapabilirim sonuçta şehir dışına çıkması düşük ihtimal işki parça parça satmasınlar...

@Bianchi tdl 1300 valla çok kötü bir hissiyat çok severek aldım gözümden sakındım, maalesef huyumdur eşyalarıma gereğinden fazla değer veririm. Bu yüzden çok üzüldüm... Benim gibi bisikletini çaldıran arkadaşlarıma sabırlar diliyorum, uzun bi süre bisikletsizim

Aklıma gelmişken, tutunacak bir dalım var şuan; bisiklet çantasında kredi kartım vardı ve oda gitti. Hemen bloke koydurdum ama eğer bi gidipte şifresiz işlem yapmaya kalkarlarsa nereden yapmaya çalıştıklarını söyleyebileceklerini söylediler.

@Captainsmith
Bu da bir umut inşallah öyle birşey yaparlar.

@Captainsmith Çok geçmiş olsun. Kilitli miydi, nasıl oldu, nasıl çalmışlar?

Geri