Roti
Aktif Üye
- Tepki
- 178
- Bisiklet
- Diğer
Merhaba arkadaşlar, günlerdir araştırma yapıyorum bütçem 600-630 TL arasıydı. Fakat babam 300 isviçre frangı yollarsa eğer 710TL civarı bütçem olacak okul harçlığımdan kalan parayı eklersem, sonra teyzemden 10TL koparırsam, ardından nenem ve dedemde ortaklaşa 20TL verirse eğer 750-760 TL civarı bütçem olacak.
Antmen'e gittim bugün ve 800TL değerinde ki Salcano NG550'yi nakit verirsem 730TL'ye satacaklarını söylediler. Tabi sonra konuştuk "Çok isteklisin parayı al gel daha indirim yaparız." dediler. Durumumu onlara da anlattım... 710TL'ye yada 700'TL ye alabilirsem eğer çok süper olacak. Kalan parayla anahtarlık, suluk almayı düşünüyorum. Kaskı ileri ki aylarda anca alabilirim.
Bu arada bisikleti okula gidip gelmede, uzun yollarda, taşlı yollarda, dağ taraflarında süreceğim. Yani tam aradığım bisiklet Salcano NG 550
Bisiklet hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Sizce nasıldır? Diskleri nasıldır? Tekerleri vs vs... +'ları ve -'leri 
http://www.ozceylanmotor.com/image/cache/data/salcano/ng550%20hd%2026-750x750.jpg
Özellikleri:
Tip :26 MTB
Kadro :6061 Alüminyum
Maşa :Zoom Alüminyum Taçlı Amortisörlü Maşa
Vites Kolu :Shimano SL-M310 / RD-TX-35 21 Vites
Arka Dişli :Suntour XR172 Krank Takımı
Krank Takımı :Suntour XR172 Krank Takımı
Fren :Shimano BL-M395 Hidrolik Disk Fren Takımı
Gidon Boğazı :Zoom Ahead Gidon Boğazı
Tekerlek Seti :Salcano X-Prod 8x4 Özel Örüm Tekerlek Seti
Lastik :Salcano Sporty XCM Race, 26x2,1 Lastik
Sele :Salcano Logolu Jel Takviyeli Sele
Bu arada arkadaşlar Hidrolik disk frenin bakımını ne kadar süre aralıklarla yapmam gerekir. Bisikleti temiz kullanacam toprak vs pek girmem ilk başlarda.
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar, iyi pedallar.
Antmen'e gittim bugün ve 800TL değerinde ki Salcano NG550'yi nakit verirsem 730TL'ye satacaklarını söylediler. Tabi sonra konuştuk "Çok isteklisin parayı al gel daha indirim yaparız." dediler. Durumumu onlara da anlattım... 710TL'ye yada 700'TL ye alabilirsem eğer çok süper olacak. Kalan parayla anahtarlık, suluk almayı düşünüyorum. Kaskı ileri ki aylarda anca alabilirim.
Bu arada bisikleti okula gidip gelmede, uzun yollarda, taşlı yollarda, dağ taraflarında süreceğim. Yani tam aradığım bisiklet Salcano NG 550
http://www.ozceylanmotor.com/image/cache/data/salcano/ng550%20hd%2026-750x750.jpg
Özellikleri:
Tip :26 MTB
Kadro :6061 Alüminyum
Maşa :Zoom Alüminyum Taçlı Amortisörlü Maşa
Vites Kolu :Shimano SL-M310 / RD-TX-35 21 Vites
Arka Dişli :Suntour XR172 Krank Takımı
Krank Takımı :Suntour XR172 Krank Takımı
Fren :Shimano BL-M395 Hidrolik Disk Fren Takımı
Gidon Boğazı :Zoom Ahead Gidon Boğazı
Tekerlek Seti :Salcano X-Prod 8x4 Özel Örüm Tekerlek Seti
Lastik :Salcano Sporty XCM Race, 26x2,1 Lastik
Sele :Salcano Logolu Jel Takviyeli Sele
Bu arada arkadaşlar Hidrolik disk frenin bakımını ne kadar süre aralıklarla yapmam gerekir. Bisikleti temiz kullanacam toprak vs pek girmem ilk başlarda.
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar, iyi pedallar.