Scudo Sports

Salcano Ng 255sd 850 Tl! (8 Aylık)

Scudo
İlan Güncel Son fiat 800 Tl. Kargo vs harcamalar alıcıya aittir. Fiatta kesinlikle düşme olmayacaktır.

merhaba özel mesajım olmadığı için burdan yazıyorumda bi sorunu filan varmı veya başka birşey alıcıyımda ?

kırığı çıkığı yoksa bu bisikletin satılamaması çok garip...2 ay önce yayınlansa kronumu almadan zıplardım ben bu teklife...ilginç

Beyler beni bilen bu forumda bilir kimseye kazık atmışlığım yoktur.800 TL için forumlarda adım şerefsize ückağıtçıya çıkmasını istemem bisiket satıştan çekilmiştir.

İlan tekrardan güncel arkadaşlar İlanı kirletmemenizi rica ediyorum sorucak sorularınızı ö.m ve 05416091831 Samet SERTER.

sa... kardeş biskletini ciden almak istiyorum...teklifim 750 tl kargo bana ait...kabul edrsen 05317078081... mesajım olmadığı için özelden emsaj atamıyorum kusura bakma.... hayırlı satışlar

Malesef Son fiatı 850 TL oldu tekrardan araştırmalarıma göre ben bisikleti değerinin altında veriyormuşum.Fiat 850 TL.
İlan Güncel (05416091831)

pekı kolay gelsın.... satarsan teklıfım herzaman geçerli...tabi birtanae uygun fiyata birni bulmaz isem...hayırlı satışlar...

Geri