Enes Kılıç
Daimi Üye
- Tepki
- 35
- Bisiklet
- Giant
arkadaşlar bir arkadaşımıza 0 bisiklet almayı düşünüyoruz. aklımızda Şimdilik bu 2 modelden biri var. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Öncelikle ben görüşümü söyleyeyim. Salcano ve Corratec aynı ağırlıkta olmasına rağmen salcano'nun 10 ay taksitli fiyatı 895 tl iken corratec'in 1254 tl 'dir. Bir de salcano'daki yalnızca avid juicy 5 fren setinin 0 fiyatı 400tl'dir. Bunun yanında bütün kompenantları sram ve ritchey'den oluşuyor hemen hemen. Bunlar salcano'nun avantajları gibi duruyor. bunun yanında corratec'in kadroları'nın dünya standartlarında olması Dt swiss jant telleriyle zzyzx ve deore kompenantları da corratec'in avantajı duruyor gibi. Açıkçası kendim deore vites seti kullanıyorum ve sram hiç kullanmadım bu açıdan size danışmak istiyorum. Ayrıca fiyat/performans karşılaştırmasında hangi modelin ağır bastığını merak ediyorum. Bir de sizin bu fiyat aralıklarında daha iyi bir bisiklet tercihiniz varsa onları da öğrenmek isterim. Şimdi'den bilgilerini bizde esirgemeyen arkadaşlarımıza teşekkür edirim