Scudo Sports

Salcano ng 020 SLX Beyaz(Epicon,Dt Swiss..)

Hey maşallah , bizim dül dül de yatsın anca =D Valla çok özendim ne yalan söyleyeyim.

@ gurselyigit Salcano bisikletlerini toplarken eline geçeni bisikletlerine taktığı için ve parça stoğunu düzenli kontrol eden çok kurumsal (!) bi firma olduğu için Emre nin bisikletine ellerinde olmayan parçaların üst modellerini takıp göndermişler. Bu durum Emre için şahane bi tesadüf ve tam anlamıyla müşteri memnuniyeti tabiki ama aynı modelden alan diğer müşterilerin -şahsım adına söylüyorum- kendilerini "saf" hissetmelerine sebep olmaktadır.

Lastikleri dışında stok haldeki kendi NG 020 bisikletimden gayet memnunum ama bu ve benzeri birçok olay ve tecrübe yüzünden bu markadan tiksinmiş durumdayım.

Scudo
@gurselyigit yine de teşekkürler temennileriniz için.

Gökhan abinin yazdığı gibi çok iyi bir tesadüf oldu böylesi benim için . Salcano firmasından tiksinmemek elde değil zaten. Şöyle diyelim, Salcano'dan bisiklet alın f/p olarak iyidir, fakat ne bakıma götürün ne de bir arızası olduğunda onlara sığının. Zira ben de Sirkeci Yurt bisikletten aldım bisikleti bisikleti alırken iyi hoş . Ama geçen bir şey sormaya gittiğimde adam oruçtan sinirlenmiş tartıştık. Aslında bunlara para kazandırmak hoşuma gitmiyor fakat konu f/p olunca el mahkum alıyorsun.

hayırlı olsun oncekı yılların modellerını dha cok sevıyorum salcanonun sımdıkılerde bır karısıklık var ıcıme sınmedı allah kaza bela vermesın ..

• Beğen
Tepkiler: Emre Gözütok
Geri