Scudo Sports

Salcano mu? Sedona mı?

@poytatu

doğru biliyorsun :p sedona 711 sedoda sitesinde yazan istanbul bayiliklerinin hiçbirinde yok :eek: boşa 711 alıcam diye ümitlenip yola çıkma derim :rolleyes:

Scudo
bencede sedona ama bu sene salcano buyuk patlama yapabilir tv reklamlar da vermiş :)

Herkese merhaba, (link) merakım yeni ve uzun yol kullanımı için bisiklet almayı planlıyorum bu ikisi arasında kaldım.

Yılda ortalama 1000 km hedefim var Sedona çok hoşuma gidiyor ama aradaki farka değer mi? Başka önerebileceğiniz bisiklet var mıdır?
Sedona 410 - 1300 Tl
Salcano city fun 70 - 650 Tl
1.jpg Sedona.jpg 17f4dd411.jpg Salcano.jpg

@blyss Bence farka kesinlikle değer, sedonayla salcano bisikleti yanyana koyduğunuzda sedona kadro kalitesi ışıl ışıl. üstündeki ekipman da güzel. Aynı paraya şunu veya onun dropbarlı versiyonunu da düşünebilirsiniz.

(link)
(link)

Sedona yerli markaların arasında 1.sırada gelir ürünleri kaliteli ve arkasında dururlar parasal anlamda sıkıntın yoksa sedonadan yana kullan seçimini

İki markanında bisikletini kullanan biri olarak Sedona diyorum.

Kesinlikle Salcano! Sedona fiyat farkına değmez, şişirilmiş bir balondur

Sedona pahalı salcano ucuz git orta karar bi carraro al

@ÖzgünHayır varsa yorumun yazarsın ergen gibi gülücük koymak nedir?

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
her iki markanın da bir birinden daha güzel ürünleri kesinlikle vardır.
Yani ben bu iki ürün arasında ve 1300TL bütçeye sedona 410'u fiyat farkının farkında olarak koşulsuz öneririm fakat
unutmamak gerekir ki salcano city fun 70'den ibaret değildir.

İkisinide kullanan biri olarak arada daglar kadar fark yok bana gore ama ben olsam sedona alirdim kadrolari daha şik duruyo

Sedona kalitelidir, şüphesi olanlar için kesinlikle tavsiye ederim.

Geri