I infinity Aktif Üye Kayıt 11 Mart 2006 Mesaj 120 Tepki 24 Şehir kocaeli 6 Ağustos 2008 #1 Merhaba, Bi goz attim ama gozume carpmadi sitede. Bu bisiklet nasildir? Alsak pisman olur muyuz, baslangic seviyesi icin biseyler ariyorum. Bisiklet detaylari asagidaki linkte (link)
Merhaba, Bi goz attim ama gozume carpmadi sitede. Bu bisiklet nasildir? Alsak pisman olur muyuz, baslangic seviyesi icin biseyler ariyorum. Bisiklet detaylari asagidaki linkte (link)
T tayfur Forum Bağımlısı Kayıt 22 Mayıs 2005 Mesaj 1.621 Tepki 993 Şehir İstanbul 6 Ağustos 2008 #2 Bu konular bir milyon kere forumda konuşulmuş, ben yeni mesajlar başlığına tıklayınca bunları görmekten bıktım usandım artık. Allah aşkına Bisiklet Seçimi bölümünde 55 SAYFAYI dolduran başlıklara bir göz atın artık.
Bu konular bir milyon kere forumda konuşulmuş, ben yeni mesajlar başlığına tıklayınca bunları görmekten bıktım usandım artık. Allah aşkına Bisiklet Seçimi bölümünde 55 SAYFAYI dolduran başlıklara bir göz atın artık.
I infinity Aktif Üye Kayıt 11 Mart 2006 Mesaj 120 Tepki 24 Şehir kocaeli 6 Ağustos 2008 #3 Bide link koysaymissin o kadar poykurecegine tam super olurmus. Eyw. Tepkiler: ADSL ve tayfur