Scudo Sports

Salcano Model Seçimi

@dj-61

Baya bi dolmuşsun sen.. Ama bu kadar da sinirlenmeye gerek yok diye düşünüyorum. Aslında en büyük sıkıntı servis. Firmanın da pek bir kabahati yok, çünkü Türkiye' de doğru düzgün servis yok. İyi bisikletçiler zaten genellikle takımların servisleri ve bunlar da en iyi bisikletlerin servisleri. (Giant, corratec, vs..) Salcano, Bianchi gibi firmalara da mahalle bisikletçileri kalmış durumda. Ben de 6 ay kadar önce Salcano Alu aldım, kullanıyorum. çok büyük bir sorunu çıkmasa da ufak tefek problemleri oldu. Ancak Salcano' nun bir kabahatini göremiyorum. Adamlar gayet şık ve sağlam Alüminyum kadro üzerine full shimano bisikleti toplayıp gayet uygun fiyata satıyorlar. Bisikleti toplattığım (internetten almıştım) ve ilk bakımını yaptırdığım servis meğersem Türkiye' deki en "lakayıt" servis imiş. Adamlar toplarken bile yanlış toplamış bisikleti. servis bakımında da bisikletin defterine kaşe vurma ve tarih atma gereği bile duymamış. E ben mi bileceğim, onlar bilecekler.. Neyse sonunda kaliteli, iyi bir servis bulabildim. Sağolsunlar, çok ilgilendiler. Gerekli bakımları yapılıp periyodik bakım klavuzuna kaşeler vuruldu, tarihler atıldı bisiklet garanti kapsamından çıkmadı. Şu an bisikletim gayet iyi durumda ve çok memnunum. İnşallah senin de sorunların çözülür ve bu durumlar bisikletten soğumana neden olmaz

Scudo
@ufuk_

salcona güzel bir bisiklet ama siyah olnaı yok ben de çok istemiştim ama genelde kırmızı siyah modeller ağırlıkta

@dilek karadeniz

İşte o kırmızı-siyahlardan birisi benim oldu :D

Benim Alu da siyah.. çok az çizgi şeklinde beyaz ve kırmızıları var onlar da gayet şık duruyor :)

• Beğen
Tepkiler: ufuk_
@barış topcu

şimdi önermekten önermeye fark var.. Örneğin ben şu anda kullandığım Salcano Alu' yu 2009 Ekim ayında aldım. kredi kartına taksitle internetten 400 küsüre geldi. Ama 12 taksit aldığım için vade farkı bindi bayağı bi. Yani demek istediğim geçen sene sezon sonu peşin fiyatı 375TL idi. Bayiye gidip de sıkı bir pazarlıkla nakit olarak 350' ye bile alınabilir bir bisiklet. 350 TL' ye bisiklet mi olur aslında? oluyor işte, gayet de güzel oluyor o fiyata göre. o fiyata piyasaya baktığında markası bile belli olmayan hi-ten kadrolu seri dışı komponentlerle toplanmış bisikletleri ancak alabiliyorsun.. Salcano Alu 6061 Aluminyum kadroya sahip, bu fiyata alabileceğin en güzel kadro. Ayrıca full shimano komponentli binilebilir bir bisiklet... Gerçi 2010 modeli yok ama olsa eğer, böyle fiyatlarla tamamen önerilebilecek bir kadro ve bisiklet.. Sana eğer önerebileceğin kadroları sorsam, sırf kadro bile bu bahsettiğim fiyattan daha pahalı olacaktır muhtemelen :)
Saygılar

Geri