Scudo Sports

Salcano logosunu değiştirmeli!

Aynen ya sanki 5 yaşındaki çocuğa alınmış bi bisikletin logoları gibi :)

Scudo
Bence logo bir ürünün (özellikle otomotiv) karakteritiğini yansıtır. O markaya ruh verir. Maalesef Salcano bu ruhtan çok uzakta.

@Uğur KET

Bence de biraz daha estetik biraz daha sportif görünümlü bir amblem yapabilirler.

salcanoyu kötüleyen orasında burasında reklam var uyumsuz diyen salcano sahipleri size diyorum niye salcanoyu seçtiniz o zaman
adamlar zorla satmıyor :)

@GokmenOzyurt

Bütçeme uygun fiyat/performans olarak en iyi modeli salcanoda bulduğum için tercih ettim. Hele ki Fiyat/performans konusu söz konusu olduğunda bence hepsi önemini yitiyor : )

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
Benim sorum zaten Salcanoyu kötüleyen hemde Salcano kullanan arkadaşlara :)

Bu konuyu hortlatacağım ama :D Bir ara esmişti paint ile Specialized logosundaki harfler ile Salcano yazıp bir bisiklette nasıl göründüğüne bakalım diye. N ve O harfleri olmadığından o harfleri diğer harflerden çıkarmaya çalıştım ama daha italik oldu farketmişsinizdir. Giant Propel bir bisiklet üzerine yazıyı koyunca gayet hoş oldu bence. Salconu bu konuyu bir düşünmeli bence.

r2G8dz.jpg

@ichinichi
Salcano logodan önce böyle sade ve şık bir kadro tasarımı düşünmeli... Adamların en üst serisi bile evkurdan alınmış gibi duruyor. (Logolarının kontürünü atsalar yeter zaten o zaman)

Bu sezon Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu dışında, uluslararası tv yayını olan belkide tek yarış olan Hırvatistan turunda Torku'dan sporcumuz kaçıştaydı. Bir saate yakın bir süre kaçıştaki diğer sporcularla Eurosport'ta reklam fırsatı... Salcano yeni kadrosunu göstersin, özellikle Doğu Avrupa'da yeni pazar var... Ancak maalesef yine eski kadro, kaçan fırsat. Salcano bisikletler fiyat-performans olarak ülkemiz pazarında cazip olabilir fakat marka değerini büyütme konusunda geri kalıyor. Peki büyümesin sadece bize çalışsın desek bu seferde Accell gibi birileri gelir, yıllarca emek verdiğin ekmeğini önünden alır gider.

@Serkan Mıstınoğlu Anadolu Gaplanı Salcano :)

Son devalüasyonlardan sonra maalesef bizim için alınabilir oldu... Soyacaklar bizi... Lahmacun 35 TL olmuş gibi hissediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Şehir ve tur bisikletlerinin göbekleri Shimano yapsınlar, tasarıma önem verip iğrenç görünen şeyler yapmasınlar yeter.

Salcanonun en cirkin bisikleti olarak xrs002 yi seciyorum. Kadrosu cok igrenc. Hele uzerindeki salcano yazisini kime cizdirdiler acep, o yaziyi o kadar cirkin yazabilmek ayri bir yetenek.

Geri