Scudo Sports

Salcano LEONARDO D NASIL ACİL BİLGİİİ..!

Tepki
0
Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalarımdan sonra Salcano LEONARDO D yi almaya karar verdim ama kullananlar veya bu bisikletle ilgili bilgisi olanlar yardım ederse çok iyi olacak linkinide veriyorum (link)
330 TL bu bisiklet eğer bundan daha iyisi varsa... yorumlarınızı bekliyorum
Herkeze İyi Günler

Scudo
Bu bisiklete hi-ten kadro ve 17.2 kilo.Parana yazık olur yerinde olsam ng 650 alırdım.Salcano Ng 650 : (link)

Salcano ng 650 daha iyi bencede.hem senin istediğin model büyük ihtimal mekanik disc fren yoksa o fiyata hidrolik biraz zor.

hazır burda kalabalığı bulmuşken soriym... fiyat farkı yok ise ng650 mi, yoksa impetus mu? (şuanda her ikisini de 300liraya alma imkanım var da...

Arkdaşlar bni 330TL bile sıkıyor biryandanda bianchi speed almayı düşünüyorum ne dersiniz istanbulda ng650 yi 300 TL ye alabileceğim neresi var?

@Gokhan CANCI

impetus un frenlerinden şikayetçi olanlar vardı ama ben impetus derim

330 fazla geliyorsa hiç disk frene girmeyin en azından bir igman veya ng303 almalısınız bence yada disk freni bırakın gitsin eğer men daha sonra bi 350 tl daha bayılıp hidrolik disk fren yaptırırım diyorsanız başka...Ben ilk başta efes düşünüyordun sonra arka amirtisörün fazlalık olduğunu öğrenince leonarda isteiştm fakat bu seferde mekanik disk fren gereksiz olduğu için seçimimi igmandan yana kulanacağım inşallah...

@İlker Özdemir

330 fazla geliyosa demişsin ama 600 900 tl lik bisikletler önermişsin galiba leonardoda karar kılıcam speed in ağırlığını bilen varsa bilgilendirebilirmi?

Diskli olarak en az laınabilecek bisikletler bildiğim kadarı ile bunlar en az hidrolik disk mekanik diskler bek iyi değil ...Bildiğim kadarıyla... Ben seçimimi igmanda kullanmayı düşünüyorum...

Arkdaşlar bni 330TL bile sıkıyor biryandanda bianchi speed almayı düşünüyorum ne dersiniz istanbulda ng650 yi 300 TL ye alabileceğim neresi var?

İstanbul'da nereden bulabilirsin bilemiyorum fakat, iyi bir pazarlıkla ng650yi 300-330 arası alabileceğini düşünüyorum. Ng650 yi tercih etmeni öneririm.

hazır burda kalabalığı bulmuşken soriym... fiyat farkı yok ise ng650 mi, yoksa impetus mu? (şuanda her ikisini de 300liraya alma imkanım var da...

ikiside aynı fiyata gelecek ise, ben impetus derim.

Geri