Scudo Sports

Salcano Kadro Garantisi - Kırılan Kadronun Değişimi

yine denk gelen bir gönderi:
http://i.imgur.com/FdqitlM.png
altına yapılmış yorumlardan ikisi:
http://i.imgur.com/adUTjc9.png
http://i.imgur.com/jvpvq84.png

sorun yaşayanların kötülediği, marka takıntılıların tahmini yorumlarla kötülediği kadar şu sorunları çözülenler de savunsa Salcano'yu şimdi bu kadar önyargı olmazdı kimsede herhalde...

bu da çatlamış salcano kadrosu:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1888646_215819945275755_1521440609_n.jpg

bakalım bu da değişecek mi :D

Scudo
unutmazsam facebooktan sorarım 2-3 hafta sonra bakalım...

Hocam bende astro 243sd ile başladım bu spora ve bisikletten de servistende çok memnun kaldım bunu da belirttim hep.Ama diyeceğim ne biliyor musunuz, Salcano "kullanmayan" birisi için gösterdiğiniz 2 yorum önyargıya çok açık.1.si "aynı yerden kırıldı" 2.si de "çok kadro değiştirdik böyle" denmesi.belki sonuncusu sadece salcano için denmemiştir ,ama ilkini okuduğum zaman kronik bir sıkıntımı var ki diye düşündüm.marka takıntılılardan bahsederken ,markacı da olmamak gerek.Örneğin Corratec hiç sevmem ısınamadım bir türlü ama birkaç kişinin çıkıp da burası kırıldı,kırılıyor dediğini de görmedim.Uzun lafın kısası alıp kullanıp çokta memnun kalan birisi olarak söylüyorum bu kadar savunmacı olmakta birşeyleri ispat etme çabası gibi görülebilir.Bırakın siz bisikletinizin tadını çıkarın,markayı salcano kendisi yaptığı işlerle savunsun .kim ne önyargı besliyorsa beslesin siz bisikletinizden memnunsanız gerisi teferruat:in::)

@Ekrem Yılmaztürk

Ekrem abiye fazlasıyla katılıyorum çok yerinde bir yorum olmuş.. Bende bir iki sefer belirttim Mert'e durumu ama Salcano iyi gözüktü mü gözüne diğer hepsi anlamsız oluyor.. Objektif olmak gerekir saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
@Barış Şen

burada diğer markalarla alakalı bir durum yok, salcano'nun herkes tarafından kötülenen servis ve garanti işlemlerinin aslında sanıldığı kadar kötü olmadığını belirtiyorum sadece...
bu da objektiflikten uzak bir durum değildir, olanı olduğu gibi gösteriyorum. kullanıcı deneyimlerini aktarıyorum.

asıl objektif olmayan salcano kullanmayan birçok kişinin kulaktan dolma bilgilerle bu markayı kötülemesidir.
birşey hakkında objektif bilgiye ulaşmak için kötüleyenler kadar savunanlar da olmalı.
sadece kötü yanlarını görerek/göstererek objektif yaklaşamazsınız. burada değişim yapıldığını gösterdiğim gibi aynı anda kırılabildiğini de belirtiyorum sonuçta... sadece olumlu sonuç göstermiyorum.

kötü yönlerini gösteren zaten bol bol bulunduğundan ben de iyi yönlerini gösteriyorum ki tarafsız kişiler salcano hakkında bilgi edinmek istediğinde kafalarında oluşacak fikirler tek yöne bağlı eksik bilgiler olmasın.

Salcano nun firma olarak servis vs durumunda bende kötü olduğunu düşünmüyorum. Sorun yaşayan kişiler olmuştur. Onlar bence genelde firma ile değil servis lerle sıkıntı yaşamışlardır. Denizli de bildiğim 2 tane Salcano servisi vardı. Sıfır ng650 aldığımda bisikletin kurulumunu bakımını yaptılar. belgeleri onaylayıp imzalayıp verdiler. 2 gün sonra ufak bir sorun oldu götürdüm 25 tl para istedi yaptırmadan geldim. Diğer bayiye götürdüm. Belgeleri gösterdim. Adam buyur otur kardeşim dedi. Çayımı söyledi. bisikleti elemana verdi yapın bunu dedi. Biz çayları içene kadar bisiklet geldi. Sorun giderilmiş yıkanmış temizlenmiş kurulanmış halde. Daha ne olsun ki. Firma ile servis işini karıştırmamakta fayda var. Sonuçta servis o bisikleti fabrikadan alıp size satan adam ve ticaret ahlakı yoksa garantili bir bisikletin sorunu için kılını kıpırdatmak isteyen kişiler olabiliyor. Ama bu sorunu firmaya genellemek yanlış olur. Eğer böyle sorun yaşayan kişiler Salcano firması ile görüşüp yine sorun yaşadılarsa o zaman laf etmeye hakları doğar bence. Salcano sonuçta yerli bir firma gelişmesini büyümesini isterim. Her ne kadar sadece herşeyi dışardan alıp montaj yapsalar da geliştikçe kendileri de birşeyler üreteceklerdir görüşündeyim. En doğrusu her firmaya karşı objektif olabilmek. Firmaya karşı ön yargı içinde olup herşeyini eleştirmenin yada firmaya karşı sempati içinde olup bir firmayı dünyanın en iyisi yapmanın hiç anlamı yok.

@selami atay bendede var yabancı marka hastalığı bizimkiler 3 kağıtçıda ondan sevmiyorum güven hissi sıfır herşey satana kadar

Geri