Scudo Sports

Salcano internet sitesi güncellendi. (2016)

Scudo
@AliMurat
Ben ilk defa cuma günü kısa tur için kullandım. Şahsen ona para vermem. Sora tiagra yerine tourney claris setli specalized trek scott merida gibi markaları tercih ederim.

Böyle tasarımlar olmaz ya. Göz var nizam var ne kadar klasik çizgiler,yazılar,damalı tasarımlar,berbat renk seçimleri. Şu Salcanolar'ın fiyatları Specialized,Trek gibi markaların fiyatlarında olsa bir adet satamaz. İnsanın alacağı varsa da almaz o paraya. Çok zor olmamalı düzgün tasarımlar yapmak. Gerekirse biraz yabancı markalara baksınlar tasarım konusunda,ona bile razıyım. Gerçekten düzgün tasarımları olsa alınmayacak marka değil ama bu berbat tasarımlarla alacağım varsa da almam.

O bütceye ne alınmalı peki şahsen ben tasarıma takmayarak xrs030 düşünüyorum. @Tolga Çelebi

@AliMurat evet kadro geometrisi ve tasarımı bende 2014 xrs030 kullanıyorum hala 2015 modellerin boyaları tasarımı daha kötü bence kullanılan set jant vs evet kaliteli ama kadro olmuyor bence

Arkadaşlar bu salcanonun sitesi güncellenmedi mi? hala 2015 modeller görünüyor

@dersimo
Site güncelleneli çok oldu. Bazı modellerde değişiklik yok bu sizi yanıltmış olabilir.

ben hiçbir modelde değişiklik göremedim ama teşekürler

2700TL'ye 4700 setli carraro 052 varken, salcano 4600 setli xrs030'ları 3000 liradan biraz zor satar... 4700 setlisi de disk frenle 3800tl olarak güncellenmiş...

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Geri