Scudo Sports

Salcano internet sitesi güncellendi. (2016)

Araba diyorsunuz buradan ben yerli otomobil degil minibüs anlayacagim? Yav he he...

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
Scudo
Servisin ve ustan iyiyse, ve sattıgın ürün kendini kabul ettirmişse piyasada yaşarsın. Ben bu işlerde yeniyim ama servis ve akıllı başlı usta sıkıntısı var.

• Beğen
Tepkiler: muhyt
@GoMMeS

Yukarıda yazdığım mesajlardan hiçbirinde alaycı bir üslup yoktur. Gayet ciddi bir biçimde yazılmıştır. Mevcut durumu özetledim. O kadar... Bu arada alaycı üsluptan da alaycı üslupla yorum yazanlardan da hazzetmem. Kimseye karşı bu üslubu kullanıp saygısızlık yapmam. İlkeli bir yaşam sürmek için derin etik okumaları yapan bir adamım. Kimsenin fikirlerini alay ederek aşağılamam. Nesnel somut veriler ortaya koyarak o fikri eleştiririm. Tarzım budur.
Saygılarımı sunarım.

O değil de bu sene bütün Türk firmaları şaşırmış. Neden bu adamlar hala internet sitelerini güncellemiyor anlamıyorum. Bir tek Salcano 2016 diye 2 tane model koymuş onda da fiyatlar yok zaten, Carraro ve Sedona siteleri ellememiş henüz Haziran'da siteler güncellenecek herhalde...

@erkan yurttas güncellenmiş ama fiyatları yok nerden bileceğiz hangisinin kaç tl olduğunu ?

kendi bisikletini kendin tamir edebiliyorsan servise pekte ihtiyacin yok demektir.ben donanimi icin aldim salcanoyu xrs 030 sifir 1850 tl ye buldum 8 taksitlibu fiyata bu bisiklet.uzerine yapilan yorumlar onemsiz bence.markanin sinifi belli zaten alanlar kafalarini yormasinlar fazla verdikleri paranin karsiligini aliyorlar

Geçen seneki cyclocross modelleri sitede mi yok ben mi bulamıyorum?

Screenshot_2016-02-15-11-21-29.png Internet sitesi guncellenmemis. 2016 model Salcanolarin akıbetini bilen varmi ?

Elinde katalogu olan varmi paylasirsa mutlu oluruz :)

Eski fiyatlar üzerinden yüzde 18 zam geldi hesaplanabilir :D eski fiyatlar biliniyorsa,

tamam kullanılan her mazeme kaliteli fiyatlar ucuz çakıl taşlı yola girdin canavar servisler ustasına göre tamam asfalt yolda ortala 35-40 ee tasarım ne olacak kadro renkleri ne olucak ben de 2014 xrs tiagra kullanıyorum beyaz olan evet memnunum çünkü verdiğim paraya binebileceğim en iyi bisiklet ama özensizce tasarlanmış gibi geldi bana özellikle zamanla gelişmesi gerekirken daha da kötü tasarım ve renklere sahip bence

@emrah sökmenberk kusura bakmayin yazinizdan hic birsey anlamadim bu arada 2016 salcanolarin fotolari elinde olan varsa paylasabilirmi :)

@emrah sökmenberk 3 kez okudum fakat gram birşey anlamadım. Noktalama işaretlerini kullanarak düzenlemeniz sonrası tekrar okumayı deneyeceğim.

Bence Salcano kadro değil donanım almak isteyenlerin tercih ettiği markadır. Tabiki kadrolarınında kaliteli olduğu aşırı pahalı modelleri vardır. Fakat f/p olan ürünleri için kadro kesinlikle berbat.

sizin için özetliyeyim kişisel düşüncem en pahalıdan en ucuza tasarımlar berbat..

@emrah sökmenberk
Tasarım dünya üzerinde asla ucuz birşey olmadı. Kaldıki bisiklette ucuz olsun.

Kadro berbat derken tasarımı mı kastediyorsunuz.

@AliMurat
Dayanıklılık kalitesini bilmem fakat açılar berbat kullanılacak gibi değiller.

Geri