Merhaba arkadaslar
Forumda arastırdım fakat pek bilgi bulamadım
(link)
Bu bisikleti kullanan var mı? görüsleriniz nelerdir?
Mtb'den pek anlamıyorum , neleri düsük neleri iyi acıklarsanız sevinirim.
@Olcayyılmaz
Kadro olacak imsomnia 50 gercekten cok hosuma gitti fazladan 1 ruble cok fark yapmaz benım ıcın zaten dağlarda kullanmayı düsünüyorum , yol bisikletimin yanına almak ıcın
Bu bütçeye böyle bir donanımı başka markalarda bulmanız imkansız . Tamam kadro mükemmel değil ama sonuçta yarışlara katılmayacaksınız. Maşa ve vites sistemi sorun çıkarmaz . Benim güvenmediğim parçaları sorarsanız sele,gidon ve boğaz , jant çemberi derim.
Kadro konusunda üretim hatası olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum. Ama kendinizi kaptırır 10 bin liralık bisiklet gibi sürmeye kalkarsanız orasını bilemem
SAlcano insomnia 50 kullanıyorum ve sağolsun hiç sıkıntı yapmadı ki MTB ile 120 km gitmeyide denedim başardım ama o lastiklerle okadar mesafe giderseniz bendeki gibi kolon türü baldır ve bacak oluyoır Tavsiye ederim bisikletimi hiç of be keşke dedirtmedi bana
@Battal Yılmaz
Bilgilendirmen için tesekkürler.. Dogruyu soylemek gerekıse mtb sevmem ama bu imsomnia 50 benı büyüledi diyebilirim
Yıllarca yol bisikleti kullandım 3 yıl yarıslara katıldım fakat ilk defa bir mtb benı kendıne cektı