Scudo Sports

Salcano ile düştük yollara (NG650 V 27,5")

aşağı bakan dediğin gidonlar yol bisikletlerinde kullanılıyor. Mtb lerde flat (düz) ve riser gidon kullanılır. Senin gidonun riser. Senin kullanım amacına uygun ve turlarda daha rahat bir sürüş sağlar. aşağıdaki gibi bir elcik alıp kullanabilirsin. uzun yolda elini rahat ettitirir.
(link)

Sele içinde jelli sele kullanabilirsin. Oldukça rahat oluyorlar. Sele ayarlarıyla ilgili detaylı açıklamaları aşağıdaki linkte bulabilirsin.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=41469

Bu arada sorduğun bu sorular hemen hemen yeni başlayan herkesin sorduğu sorular. Bu sebeple bu sorulara cevap olabilecek istemediğin kadar yazılmış konu var. Merak ettiğin konularla ilgili çok daha detaylı bilgiye çok rahat ulaşabilirsin ;)

Scudo
- şimdi ben 1.75'lik lastik yol lastiği takmak istiyorum ama bunu yapmam için sadece dış lastik mi almam gerek, dış lastikte 27,5" ölçüsü kolay bulunur mu ve başka hangi modelleri kullanabilirim?

-eğer değilse ya da bulamazsam hangi ölçülerde lastikler takabilirim bisikletime; zira daha küçük olsun istemiyorum ama çok daha büyük olursa da sorun olabilir acaba hangi tekerlek ölçülerini kullanabilirim MTB bisikletim için?

• /////////////////// •
Salcano NG650 V Fren 27,5"

benimde iki sorum var
-Tur bisikleti ön amortisörlü mü 'süz lü mü olması daha iyi ?
-Tur bisikleti gidon değişikliği yapmak istiyorum , kelebek mi yoksa tri bar mı tercih etmeliyim ?

Geri