Scudo Sports

Salcano ile araniza katildik

Selamlar güle güle kullanın bisikletlerinizi lakin bisikletinizin modeli Astro 210v değil Astro 50 dir yani 2013 modeli, sele, kadro, gidon boğazı ve gidon farklıdır. 210 dan hafiftir. :) Tekrar hayırlı olsun... Kazasız belasız...

Scudo
Evet bende sonradan fark ettim teşekkür ederim düzeltmeniz için

@Deniz ÇINAR
Birde kilosu hakkinda bir bilginiz varmi. Kesinlikle eşimin bisikletinden(salcano mostar 26)hafif

Malesef bir bilgim yok, fakat 210 ve 50 yi aynı anda aldık bariz 50 hafif...

İkisinide ayni model almamanizin sebebi nedir peki?

Arkadaşlar bir sorum olacak.Amörtisör devrede iken ön frene bastıgım gidonda ufak titremeler hissediyorum. Bu normal mi.

@Ender şeker

Hayir normal degil, bunun cok sevebi olabilir masada hata olabilir, frenlerde hata olabilir. Bu tür sorulara cevab verenler olur ama biri su bozuk biri yok bu bozuk derler ama sonucta görmeden kesin neoldugunu kimse söyleyemez. Bisikleti yeni aldiniz diye hatirliyorum, garatisinden neden faydanlanmiyorsunuz sonucta satan yer mecburen ilgilenmesi lazim. Benden tavsiye burada sorup edene kadar satin aldiginiz yere götürün ve gösterin. Bir sey kesin oda titremesi normal degil.

• Beğen
Tepkiler: Ender şeker
Teşekkür ederim zaten ilk bakımına götüreceğim.aldıgım yere biraz hızlandırayım bari bu işi

Hayirli olsun ikiside birbirinden guzel

Bisikletiniz Salcano astro 50 değil salcano astro 20 modelidir ve 50den daha iyidir yanlış bilgilendirilmiş ,bilginiz olsun istedim ... :)

Teşekkür ederim.ilk bakimi yaptirdim sıkıntı çözüldü.gezme zamani şimdi

@AlirızaSözer

2. Sayfadaki 2. fotoğraftaki kadro üzerinde yazan kocaman 50 yi görmediniz sanırsam. 50, 21 vitestir. 20, 27 vitestir. Arka aktarıcıları farklıdır. Yanlış bilgi vermeyin.

hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz :)

Kazasız belasız binersiniz inşallah eşinizle beraber :)

Geri