Scudo Sports

Salcano ile araniza katildik

Ender şeker

Forum Demirbaşı
Tepki
109
Bisiklet
Sedona
Eşim ile spor amaçlı bisiklet aldik. En son 15 sene önce bianchi thomisus diye bir bisikletim vardi.o zamanlar çok kral bir makineydi. Salcanoyu da beğendim fiyatına göre güzel bir bisikletmiş.

Scudo
@Ender şeker

Aramıza hoş geldiniz:) Hangi modelini aldınız Salcano'nun acaba, ve kaç TL'ye aldınız? Ve bir de bisikletlerinizin fotolarını paylaşmanızı 4 gözle bekliyorum :) Uygun fiyata aksesuar almak niyetindeyseniz sizi yönlendirebilirim. Hayırlı olsun...

Hayirli ugurlu olsun Esinizle beraber size basarili sporlar dilerim. Allah (S.A.V.) kaza bela vermez insallah. Bende esimle beraber MTB Fully kullaniyoruz ve beraber cok zevkli oluyor.

Artik birde Bisikletlerinizin resimlerini görsek daha cok mutlu oluruz. :)

• Beğen
Tepkiler: Ramazan ÖZDEK
Ben astro 210 v aldim eşimede mostar modelini aldik fotoğrafi buraya nasil yükleyeceğimi bulamadiğimdan koyamadim

Ender Bey hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın, fotoğrafları isteriz :)

(link) girin, resimi seçin
İşlem ayrıntılarına basarak orada çıkan Orta(500px) basın ve "şimdi yükle" ye basınız, her fotoğraf için bunu tekrarlayınız

Kazasız sürüşler çok hoş görünüyorlar.Umarım kask da almışsınızdır ; )

@Serbay Akar
Tesekkür ederim detaylı fotoları 2-3gune kadar yuklerım

@E.Buyuran

Henüz almadim ama en kisa zamanda alacağim

güle güle kullanın hayırlı olsun keyifli pedallar.....

Keyıflı kazasız belasız pedallamalar her ıkınıze de.Yalnız esınızın bısıkletıne sele yukseklıgı ayarı gerektıgını dusunuyorum.

Esime normal geliyor ama bencede gerekiyor.bisiklete biraz alıştıktan sonra ince bir ayar çekerim:in:

Aynı salcanodan bende yeni aldım çok memnunum güle güle , kazasız belasız pedallayın ... :)

Geri