Scudo Sports

Salcano İgmandan sedona 781 e gecİŞ ÖykÜsÜ :)

@ertugrul olan

frenlerden vazgectım ertugrul bey onun yerıne dedıgınız gıbı beyaz bı takım almayı dusunuyorum sıd masayı kesın almak ıstıyorum cok hosuma gıdıyor acıkcası :)

Scudo
Çok hoş olmuş.Verdiğin emeğin,zamanın,paranın karşılığı kat kat mutluluk,huzur ve sürüş keyfi olarak alırsın umarım.Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan.

@Erdem Ş.

tesekkur ederım erdem bey amın hıc bırımıze kaza bela vermesın allah

Çok güzel bir bisiklet ortaya çıkmış, nazar değmesin, kazasız belasız sürüşler. :)

• Beğen
Tepkiler: serkan caz
Geçmişten bugüne güzel karelerdi.Bisikletin rengi çok çok güzel.Nazarı atan rengi var.Mtb bisikletleri çok seviyorum.Köy yollarında,taşlı ve topraklı yollar,doğa ile iç içe sürme keyfi harika oluyor.Her türlü yokuşu çıkan tam bir kertenkele imajıda güzel.

@Ziya Yılmaz

amin tesekkurler ziya :)

@gok

MTB bı baska bı bınen bırakamıyor yoksa yol bısıkletıne merakım var ama dag tas tepe doga gezmek bı baska tatlı gelıyor :)

bisiklet çok güzel görünüyor, rengi harika ama boynuz konusunda bende tarık beye katılıyorum. kazasız pedallamalar :)

@Koray Güler

tesekkurler koray bey fakat boynuzumu degıstırmıcem eger gıdıp karbon bı boynuz alırsam ne duruma duser bılemıyorum cunkı bısıkletın en ufak dusmelerınde dırek boynuzda hasar oluyo o yuzden sımdılık kalsın :D

maşayı beyaz almanı tavsiye ederim mavi maşa boğacak sanki makinayı kazasız belasız olsun kadro gercekten hoş.

şu 781 in kadrosu kadar beni etkileyen bi kadro yok ya muhteşem :D bide bi sorum olacak maşanızın performansı nasıl bende allmayı düşünüyorum aynısından

@Deniz Caz
aynen bencede :D masayı ben 2cı el olarak almıstım fakat cok az kullanılmıstı demıstım ıdare eder dursun sımdılık sonra degıstırırım dıye fakat acayıp verım aldım cok memnunum agır bı masa degıl performası super kılıtlemesı 1000tllık masalarla aynı ben tavsıye ederım :D

Sen mavi sid almadan duramazsın :D Bu arada bende yol bisikleti aldım bugün yarın temizleyip fotolarım. Eve gelirken sağanak ÇAMUR un altında geldim :D

aynen ya onu kesın alıcam eskde var bı tane gozumu kestırdım zaten samet :D gordum facede sankı oyle bısey soracaktım bende naptın dıye sagnak altında bı baskadır bısıklet hehe:D

tesekkurler arkadaslar daha ıyılerı sıze gelsın yakında deore aynakol yenı fotolarıyla gorusmek uzere :D

Geri