Scudo Sports

Salcano igman

Scudo
salcanoda bu tip renk değişiklikleri oluyor, iyi günlerde kullanın bisikletinizi...

Güle güle kullanın . Daha ayrıntılı resim koyabılırsenız sevınırım saglıcakla kalın

Arkdaşım bisikletin hayırlı olsun öncelikle ıgman türkiyede yenı görücüye çıkan bir model daha eski yıllara ait olması imkansız renk değişikliği olabilir ordaki temsili bir resim sadece kafan rahat olsun güle güle kullan.

Güle güle kullanın kardeşim, rengini dert etmeyin, gezilerinizde eminim tozdan, çamurdan görünmeyecektir. :in: Güzel bir amortisörü ve ön tekerleği olduğunu gördüm, geri kalanı da güzeldir heralde. :)

bende igman modeli alacaktım sonra son anda vaz geçerek whistle mıvork 1052 V aldım. kazasız günler dilerim.

süper nihayetinde salcano firması yollamaay başladı bisikletleri inşallah bizimkide en kısa zamanda gelir hayırlı olsun ...

Hayıırlı olssuun iyi gunlerde kullanmanız dilegiyle... :) :in:

Herkese teşekkürler, forumdaki diğer bisikletlerin yanında mazlum bir duruşu olsada :) başlangıç için beklentilerimi karşılayacağına inanıyorum..

http://www.fatihdegirmenci.com/i.jpg

http://www.fatihdegirmenci.com/21.jpg

hayırlı olsun,güle güle kullanın daha detaylı foto istiyoruz

Salcano Igman Mükemmler bir bisikelt ama ben sadece vitreslerinden dolayı tercih etmedim bir düşük modeli olan astro yu aldım seninki ahyır olsun bol pedallar

Acaba hangi ilde oturuyorsunuz ve nereden aldınız. Ben de Igman almayı düşünüyorum da tekrar fikirlerini paylaşırsanız sevinirim

@ANIL SÜLÜN

Ben Sakarya' dan aldım.. Salcano bayileri için (link) Bisiklet gayet rahat hafif uzun süreli sürüşlerde yormuyor. Tabi biraz daha kullanmak lazım uzun sürede sorun çıkarırmı bilmem.. şu ara zincir ve lastiklerden ses geliyor yarın servise götüreceğim açıkçası bu kadar kısa sürede sorun çıkarsa verdiğim paraya üzüleceğim.. Ama kullanımı rahat..

@umutkahraman

Teşekkürler şimdiden 100 km oldu bile :)

Salcanoda genellikle bir şey cıkar :) benden demesi Vidası yumuşar , cand'da capak olur sambiyeri deler uzayan bir listesi var :D

'Ucuz maliyetli bir düşünce tarzLarı var adamların..

'Bisiklete gelince kazasız pedallar bol sürüşler dileklerimle..
Saygılarımla.

@SerkanNamazcı

Tercihlerin gelişmesi gerekecek sanırım kalitenin artması için.. bir bisiklete herkes 1000 lira vermez!!

Geri