Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano İgman f/p canavarı

ertan sevim

Aktif Üye
Tepki
99
Uzun zamandır resim yüklemeyi düşünüyordum şimdi kısmet oldu.Önce ki bisikletimde salcano'ydu ama çalındı:( .İgman nın beklentilerimi karşılayan güzel bir bisiklet olduğunu düşünüyorum.Vites sayısı malum 7 ,yokuşlarda biraz sıkıntısını çekiyorsunuz.Lastikleri sert araziler için yapılmış sürekli şehir ortamında konforsuzlaşıyor ama arazide güven verici. Özellikle dün İzmir'de sağnak yağış altında güvenilir frenlemesiyle takdirimi kazanmıştır malum yağmurda arabalar sizi daha az görüyor ve dengesiz sağa sola dönüşler yapıyorlar.Kısaca bu fiyat aralığında alınabilecek bisikletler listesinde.Herkese kazasız belasız pedallar dilerim

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Çok güzel bisikletiniz var. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın...
Soracağım bişey var; Herhangi bir yere gittiğinizde bisikletinizi kilitlemek için 1 kilit yetiyor mu? Ben şahsen o kolayca çıkabilen ön ve arka tekerlekleri kilitlemezsem - ve hatta seleyi - rahat edemem de...
Bol pedallar diliyorum..:in:

• Beğen
Tepkiler: ertan sevim
çok güzel bisiklet..kazsız belasız mutlu umutlu sürüşler..:) birde sorayım kiliti nereden temin ettiniz güvenilirmi birde fiyat konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.? Çalınan bisikletinizede üzüldüm :(..

• Beğen
@euners

Kesinlikle yetmediğini gecen hafta anlamış bulunmaktayım.Bisikletim çalınınca ders oldu.Tek kilit almamın sebebi kısa aralıkla bırakıcağım içindir.Yoksa kesinlikle çalınıyor.Özellikle izmir'e bir çete dadandığına eminim.

• Beğen
Tepkiler: euners
@Mustafa Acar

İzmir sundu bisikletten aldım 10 TL .şifre sistemi değiştirilebiliyor.Bisikletçinin dediği gibi çalıcak olana kilit dayanmazmış:D

Hayırlı olsun güzel bisiklet kazasız bol pedallar, eski çalınan bisikletiniz için geçmiş olsun :/ . İgman biraz hafifliğiyle göz dolduruyor bence yoksa f/p canavarı demek yanlış olur, maşa ve vites sisteminden kısıp, sadece disk fren koymuşlar.
Saygılar.

Bu arada kullandığın kaskı şimdi gördüm, aynısından bende kullanıyorum renkleri çok güzel alev çizgileri vs. Sağlamlık olarakta tatmin edici, bir kaç kez takla attım biraz yaralandı ama hayla kullanıyorum sağlam.

@mustafa şükrü yıldırım

Kaskı alalı bayağı oldu ama hiç test etme şansı olmadı.geçmiş olsun umarım hep aksesuar olarak takarız :D vites ve maşa konusunda haklısınız ama ihtiyaçlara cevap veren bir bisiklet.Sonuçta ekonomik bütçeler herşeyi belirliyor:)

Bisikletiniz güzel hayırlı olsun da benim diyeceğim kask meselesiyle ilgili;
Kasklar tek kullanımlıktır yani "Kaskı denemek" gibi bir durum çok söz konusu olamaz. Düştükten sonra kask kırılmamışsa bile, darbe almışsa değiştirmeniz gerekir çünkü kaskın darbe emici özelliği darbe aldığında azalır/yok olur. Değiştirmek için kırılmasını sağlayacak kadar büyük darbe almasını bekleyemezsiniz.

Kötü bir durumda başınıza gelebilecekleri tahmin ettiğim için söylüyorum, eğer kaskla düştüyseniz ve kask darbe aldıysa kaskın koruyuculuk özelliği kalmamış demektir, kaskınıza güvenmeyin.

Hayırlı olsun.İgmanlar hep hoşuma gitmiştir. :) Rengi vs çok güzel. Yalnız birşey dikkatimi çekti arka rotor ters takılmış.Ön rotora göre düzenleme yaparsanız daha sağlıklı olur. İyi günlerde, kazassız belasız kullanmanız dileğiyle. :)

• Beğen
@İsmail ŞEN

rotor konusunda uyardığınız için teşekkür ederim farketmemiştim.İlk lastik patlamasında değiştiricem.

• Beğen
Tepkiler: İsmail ŞEN
Güzel bisiklet.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Shimano Tourney ve hidrolik disk bir arada.Açıkçası biraz dengesiz olmuş.İyi günlerde kullanın.

• Beğen
Geri