ya kardeşlerim o ne ağır bi bisiklet öyle.
bende salcano ng 650 var 2ye katlar benimkini ağırlıkta, 20kg dambıl kaldırır gibi zorlandım baya, zaten küçük bisiklet olduğu için ağırlığı aynı olsa da zorlar zaten fizik kanununa göre de inanılmaz ağır. 2gün önce tamircideydim, bayiliğini almış salcanonun hoş saolsun da, merak ettim bu sayfalara bazen bakıyorum özellikle, o merakla baktım bisiklete de çok ağır geldi bana, gerçi o gün 40km yol yaptım yorgundum baya onun etkisinden midir diycem ama yok yani gene de ağır.
Şekli falan çok güzel ama ağırlık bakımından olması gerekenin de ne olduğunu bilmiyorum bmxlerde, yani ağır olanı mı yoksa hafif olanı mı bunda makuldur bilmem ama bana çok ağır geldi.
Bakırköyden geçerken carouselin önünden geçen sırtında çantasıyla çocukluklarına imrendirici görüntüsüyle bmxli çocuklar görüyorum inanılmaz şeyler yapıyor görüyorum hoşuma da gidiyor ama bu bisikletle kalkamazsınız neredeyse,
amaa bununla da becerebilen adama da helal olsun derim, bu bisikletle hareket yapabilen daha hafifleriyle kimbilir neler yapar yani. Allh korusun da dikkat edin sakatlanabilirsiniz de kaza yaptığınızda..
Yanlışım varsa düzeltin lütfen alanım değil tabiki bmx sizin kadar iyi bilemem ama gene de ilgiyle okuyorum bazen buradaki yorumlarınızı veya buradaki fotolarınızı.bu da gerçekten heves, ilgi, sabır ve yüksek konsantrasyon isteyen bir uğraş.