Scudo Sports

Salcano City Wings HD Kullanıcıları Kulübü

@ahlaksahibi

bende maalesef bugüne kadar hep merida cw 300 üzerine yoğunlaşmıştım.bütçe olarak sıkıntım yok ama yinede o kadar para vermeye değmeyeceğine karar verdim aynı ekipmanlı 2400 lira daha ucuz city wings hd almak daha hesaplı olduğuna karar verdim.merida yabancı bir marka olduğu için zaten fiyatını artıran gümrük bedeli ve artan kur oranları...
sizin önerdiğiniz city wind modelide benim için oldukça yeterli olacaktır.artık önümüzdeki günlerde iyice düşünüp karar vereceğim.
sizin kullandığınız kadro boyu nedir.benim bacak içi uzunluğu 72cm. sanırım 18" bana uygun diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ahlaksahibi
Scudo
Kriterlerinize saygı duymakla beraber bunlar beni fazla ilgilendirmiyor kendi bakış açımdan 2.500 lira edecek bir fark yok kabloların kadro içinden geçmesi hariç daha kaliteli olduğunun ispatı da yok. netice itibariyle bisikleti alıp karşısına geçip seyretmiyeceğiz beni yoldaki gidişi duruşu sağlamlığı ilgilendiriyor ben kendim iki tane salcano bisiklet sahibiyim (igman deore ve mostar Man) biri ful deore diğeri tourney 115 kiloyum ve binlerce km her türlü yol iklim şartlarında dağ tepe asfalt kullanmışlığım var birgün olsun beni üzmediler igman için konuşacak olursam piyasada ki kendi fiyat skalasında kalite, donanım ve hafiflik olarak bariz üstün, diğer bilindik markalar ancak iki katı fiyatına igman nın yanına kalite ve donanım olarak yaklaşıyor mostar da kadro kalitesi olarak gayet tatminkar donanımı düşük ama yinede 2 yıldır sorunsuz ve performanslı şekilde kullanıyorum ben parayı zor koşullarda ve az miktarda kazanıyorum kendimce doğru tercih yaptığıma inanıyorum ve çabam da bunun için öyle bir marka fetişizmi var ki yukarıda resmini attığım bisiklet lerden sırf merida diye daha hızlı gidip daha az yorulacağını sanıyor alakası yok ikiside birebir aynı şeyi yapıyor deore de olsa altus da olsa aynı salcano da trek de olsa aynı . Parayı kolay ve bol kazananlar için bunlar önemli kriterler değil tabii ki gider yazısını boyasını markasını beğendiğini alır şeklini yapar ama yola çıktınmı bunların hiçbir önemi yok

İsabetli bir karar verdiniz inanın pişman olmayacaksınız benim boy 1.85 mostar da beden yok standart sanırım igman ise 18 inç ama dağ bisikleti olduğu için ölçü sistemi şehir bisikletleri ile farklı boyunuz 1.70 1.78 ise 18 inç daha fazla ise 20 inç kadro olacaktır

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@Carraro71
tabiki illaki arada bir fark var o kesin.zaten bu yüzden arada 2400 lira fark var. ekipmanı büyük ölçüde aynı olmasına rağmen 2400 lira farkı kullanım amacına göre verecekler çıkabilir.ama benim gibi sadece hafta sonları kullanacak birisi için o farkı vermeye değeceğini düşünmüyorum.

4.5 k ya city wings 20 hd alınır mi

Durumuna bağlı olarak alınabilir. İlginç jant örümünü beğenmiyorum ama özellikleri iyi.
Sportive 330 2015 model aksesuarli 5 k istiyor , 16 ay garantili 327 de 4.5 istiyor, 2017 model 230 da 5.5 istiyor hangisi mantıklı

Geri