Scudo Sports

Salcano City Wings HD Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Güzel bisikletmiş güle güle kullan...

• Beğen
Tepkiler: Yilmaz Sanli
Güle güle kullanın, lastik biraz geniş gözüktü gözüme acaba ebadı nedir?

merhaba
güle güle kullanın,
bisikleti inceledim, çok güzel şehir tur bisikleti,
ankara da yok bayilerinde
siz kaç tl aldınız

Güle güle kullanın çok güzel duruyor ve çok yerinde bir karar olmuş dağ dere tepe yol şehir her şart altında gayet keyifli kullanacağanıza emin olabilirsiniz ve kesinlikle pişman olmayacaksınız şu bisiklet "bilindik" markalardan olsaydı en 7-8 bin fiyat çekerler Di nereden ve ne kadara aldınız bir mahsuru yoksa paylaşırmısınız

Hayırlı olsun

Kardo bildiğimiz City Sport serisinden sanırım , geri kalanında değişiklikler görebiliyorum. Renkler konusunda sonunda Salcano bişeyler yapmaya başlamış

@jettthasan
Teşekkür ederim ?
Peşin fiyatı Salcano sitesinde 3310 TL, ben İstanbul'da yerel bir alışveriş mağazasından rica ederek, benim için özel olarak getirterek, 140 TL vade farkı ile 12 ay vadeli olarak 3450 TL'ye satın aldım, bana mantıklı geldi 140 / 12 = 11.6 TL ay başına düşen vade farkı.

@dost acı söyler
Teşekkür ederim ?
Peşin fiyatı Salcano sitesinde 3310 TL, ben İstanbul'da yerel bir alışveriş mağazasından rica ederek, benim için özel olarak getirterek, 140 TL vade farkı ile 12 ay vadeli olarak 3450 TL'ye satın aldım, aynı cevap oldu ama, anlayış ile karşılarsınız diye düşünüyorum.??

• Beğen
Tepkiler: dost acı söyler
Merhaba
güle güle kullanın. bende aynı bisikleti bir kaç gün önce aldım. lastiklerdeki sarı şerit çok güzel duruyor. nasıl yaptınız

@Xmaner22
Merhaba.
Teşekkür ederim güzel temenniniz için.?
Sizin de yeni bisikletiniz hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah.?
Sirkeci,de motosiklet malzemeleri satan yerlerde jant şeridi diye satılan bir ürün, uygulaması kolay sadece biraz sabırlı ve dikkatli olmak gerekiyor.
Bu arada madem sizde aynı bisikleti aldınız, sizden bir ricam var, arka vites makaralarının hem önden hem de arkadan fotoğraflarını paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba istediğiniz fotoğraflar bunlar mı

Dosyalar

• IMG_20190516_163328.jpg
    IMG_20190516_163328.jpg
    979,1 KB · Okunma: 39
  • IMG_20190516_163343.jpg
    IMG_20190516_163343.jpg
    851,1 KB · Okunma: 34
merhaba arkadaşlar.
sonunda bu sene artık bisiklet almaya ciddi ciddi karar verdim.kafamda mosso 770TB3 SMD Deore ile merida cw 300 vardı.ama salcano'nun bu modeli özellik olarak diğer modellerle aynı olmasına rağmen fiyat olarak oldukça uygun..sizce bu modellere bu farkı verip almaya değermi yoksa salcano city wings işi fazlasaıyla görür mü.buarada bisikleti sadece şehir içinde hafa sonları günlük 30-40km kullanım için alacağım

@ahlaksahibi
yani salcano city wings iş görür mü diyorsun

• Beğen
Tepkiler: ahlaksahibi
Tabii ki de görür hemde fazlasıyla görür şüpheniz olmasın bundan çok daha kötü tourney setli salcano mostar bisiklet ile binlerce km yol yaptım 115 kiloyum ona göre hesap yapın hatta şöyle söyleyeyim eğer çok çukur Çakır yoksa (link) city wind modeli daha uygun ve keyifli olur

Salcanoya bu denli yanlış yaklaşımı anlamıyorum. Geçmişte hatalı üretimler olabilir , bu her markada olabilir. Ben 1 yıldır imzamdaki makineyle çok mutluyum . İyi ki de almışım hele ki şimdi fiyatı %50 civarında artmış.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
@ahlaksahibi

city wind modelleri biraz fiyat olarak biraz yüksek.deore ekipmanlı wings modeli bütçe olarak bana daha uygun diye düşünüyorum.sonuçta sadece hafta sonları kullanacağım için bu model bana uygundur diye düşünüyorum.

açıklamaların için teşekkürler

@TatanQa_tr

@TatanQa_tr

wings modelleri nasıl tavsiye eder misin
ben uzun süredir merida cw 300 düşünüyordum.bütçemte almaya elverişli.
ama wing modelinin de ekipmanı deore ağırlıklı. arada 2400 lira fark var.kadro farkı arada büyük bir kullanım farkı yaratır mı? bu kadar fark vermeye değer mi?

CITY WINGS HD-1170x740.jpg2018-CROSSWAY-300-db9c.jpgkadro olarak bir fark görünmüyor hatta salcano daha agresif duruyor lakin farketmez. Linkini vermiş olduğum city wind modeli 600-700 lira daha ucuz, acera olması sizi caydırmasın her türlü daha hafif ve keyifli olacaktır daha hızlı gidip daha az yorulursunuz kalan paraylada ekipman alırsınız kask ışık eldiven vs.sizi tenzih ederim ama birçok kişi bisiklet sürmeyi bilmeden marka ve donanım konusunda marka fetişizmi yapıyor

@ahlaksahibi
Hocam göz var nizam var. Şekiller aynı da kalite aynı mı işçilik aynı mı? En basitinden Kablolara bakın biri içersen biri dışarıdan, biri dağınık biri düzenli. O çirkin salcano yazısı bile almamak için başlıbasina bir nedendir.

Geri