Scudo Sports

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Arkadaşlar ayna kol göbeğinde küçücük bi oynama vardı ustama gittim bi sorun yaratmaz dedi ama ben çok pimpirikli olduğum için gittim shimanonun bbun26 göbeğini aldım taktırdım o küçük boşluk yok oldu gayet güzel oldu yalnız bisikletçiden çıktıktan sonra farkettim göbeğin açık renkli olan plastik kakpak kısmı bir iki diş dışarıda kalmış kadroya tam yapışmamış gibi böyle kalsa sıkıntı olur mu yoksa biraz daha mı sıktırmalıyım ne dersiniz?

Scudo
@İlker KARAKUŞ

Şimdi baktım bisikletin üzerindeki orijinal göbeğinde 2-3 dişi dışarıda kalmış. Demek ki fabrikasyon diş sayısı fazla yapılıyor kurtarmama durumları olur vs diye. Tam oturduğundan eminseniz sıkıntı yok bence.

• Beğen
Tepkiler: İlker Karakuş
Evet sıkıntı yok Gökhan bey sağolsun ihsan beyde yardımcı oldu bu konuda çok ta zorlayınca rulmanların sıkışmasına sebep verebiliyormuş içim rahatladı çok teşekkürediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hâkî.
@İlker KARAKUŞ

Rica ederim. İçinizin rahat olmasına sevindim :) En küçük sorunda bile yazın. Şimdilik küçükte olsak bir aile olduk :)

Öyle valla. iki yıldır sessiz sessiz takip ediyordum forumu böyle katılınca kendimi daha iyi hissettim. böyle ufak tefek problemler için soru sormaya çekiniyordum ama gördüm ki herkes çok ilgileniyor. Günlük hayatta ben bisikleti çok önemsediğimden çevremdeki bisikletle ilgisi olmayan insanların yaklaşımı farklı olduğundan kendi kendime halletmeye çalışıyorum sorunları ama burada herkesin ilgi alanı bisiklet olunca durum farklı oluyor tabi en küçük şeyleri bile hepimiz önemsiyoruz. Bu sitenin iyiliği de bu zaten iyiki varsınız.

• Beğen
Tepkiler: Hâkî.
@İlker KARAKUŞ

Bu gruptan önce bende pek ilgilenmiyordum siteyle. Grubu kurmaya karar verdim tam açacakken baktım ki kurulmuş :) Yararı olacağına eminim bende.

Kendiniz yapmanız bence de en iyisi. Bilmeyen kişi bili yapa yapa öğrenir yavaş yavaş.

Konuyu canlandıralım :) Başka city serisi sahiplerini de bekliyoruz :)

(link)
Arkadaşlar city sport 01 almayı düşünüyorum, üzerindeki aksesuarları deore, zannediyorum uzun yıllar kullanabilirim. Salcano düşünmüyordum, ki yaklaşık olarak 3 yıldır salcano 240 srv kullanıyorum, bakımlarımı düzenli yapmaya çalışıyorum ve tık demedi hiç, sonunda anladımki bizi götüren bisikletin markası değil üzerindeki malzemelermiş. Bir de v fren kullanıyorum memnunum ama 01"in freni hd, açıkçası arızası bakımı filan ürküyorum biraz, v fren basit ama disk biraz meşakkatli sanki..01 kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum , saygılar.

@Cebrail Tunc

City sport 01 sahibi değilim fakat aldığınız bisikleti kullanacağınız bölgede disk frene ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum. V-fren bakım-onarım yönünden her türlü daha avantajlı ve güzel performans alabileceğiniz bir fren. Tabii bazı kişiler gibi görüntüsü yüzünden istiyorsanız orası ayrı.

• Beğen
Tepkiler: Cebrail Tunç
City 30 tavsiye ederim ... Disk fren soyldiginiz sebepler yüzünden bana da çekici gelmiyor hele turlara falan cikilacaksa aman

Saatlerce yokuş tırmanıp iniyoruz toros dağlarının eteklerinde, bir keresinde 6 saat sadece (dinlenmeler hariç) yokuş tırmandık ki çok dikti, bu yokuşun inişini düşünün.. Sadece şehir içinde sürmüyoruz Mersin"de.O yüzden fren önemli, ellerimiz uyuşuyor inişlerde fren sıkmaktan, ki normal fren pabucu da kullanmıyorum, 4 mevsim dedikleri pabuçlardan kullanıyorum. Görüntü önemli değil, işlev önemli. Galiba 01 kullanıcısı bulamıycam ..:)

Tabi ihtiyaçlar belirleyici oluyor. Frene bu kadar ihtiyaç duyuluyorsa disk farenin sagladigi konfor önem kazaniyor. Ama dedgim gibi tur fikri varsa kafada bakim onarım zahmetinden dolay i v fren agir basiyor

Bu hafta Salcano City Sport 30 aldım... 2 kez 10 km lik tura çıktım...Gerçekten harika...

@Arif Bozkurt

Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin.

Ömer abi hayırlı olsun güle güle kullan. Aynı model ve aynı renk bisiklet kullanıyoruz benimde yaklaşık 1 ay olucak gayet memnunum bende.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Teşekkür ederim. Bisikleti aldım Ramazan başladı 1 hafta binebildim. Henüz alışamadım desem yeridir. Ama gayet güzel...

Kulübe biraz hareket gelmesi adına sonunda bisikletimin bir kaç fotoğrafını paylaşmaya çalıştım inşallah becerebilmişimdir.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

@İlker KARAKUŞ
Çamurluk setinizin markasını öğrenebilirmiyim.. citysport 20 var bendede.sizdekiler gibi çamurluk seti arıyorum uzun süredir. ilginiz icin teşekkür ediyorum.

Geri