Scudo Sports

Salcano City Sport Alınır Mı?

einstain45

Üye
Tepki
1
Dün açtığım forumu kapatmış editör.Bugün yeniden açıyorum.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istedim.Bisiklet salcano sport city.26 jant, 27 vites, 43 cm kadro,2012 modeltemiz ve az kullanılşmış.Fotoları da bunlar.600 tl fiyat konusunda yardımcı olacak alacağım arkadaş.Bu fiyat uygun mudur?Sport city sıfırları 1.000 tl'den başlıyor hep.Napayım?Kullanan arkadaşlar nedir yorumlarınız?

290418037rau.jpg

290418037spi.jpg

2904180375fj.jpg

Scudo
ilgili siteden ilana baktım. 4 yıllık bisikletin lastikleri neredeyse sıfır gibi. 4 yıl hiç mi kullanmamışlar? bu anlamda fiyat fena değil yine de pazarlık yaparsınız. ha çalıntı falan çıkar mı orasını bilemem. faturasını da isteyin. son olarak 43 kadro yazıyor. oldukça küçük, boyunuza uygun mu? bu arada sitede 900 yazıyor siz 600 lira demişsiniz.

• Beğen
Tepkiler: tinan
arkadaş olduğu için bu fiyata iniyor.artık bu serinin city sport 10,20,30,40 ve 50 modelleri çıktığı için bu modelin sıfır fiyat bilgisi bulunmuyor sitelerde.o yüzden fikir sahibi olmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Bence alın hocam o fiyata böyle bir bisiklet zor gibi. Alırsanız hayırlı olsun şimdiden. Amörtisör kilitlenebiliyorsa tadından yenmez.
Bence bisikletsiz kaldığınıza değmez. 500 e verirse alın diyecektim ama madem arkadaşınızmış onun da işi görülsün.
Nihai sorumluluk yine size ait. :) @einstain45

Tamam hocam.aslında sport city 10 , 20 ve 30 modelleri hoşuma gitti ama fiyatları 1.200-1.400 tl arası sıfırları.o yüzden yarı yarıya indirimli almış olacağım.

Alırken aman hocam, anlamıyorsan bisikletçiye göster. Elinde kalmasın. Göbekleri, telleri vs kontrol et, ettir. Arkadaşında olsa kötü niyeti olmadan, yıpranmış aksamlarla teslim edeblir. 100/200 kar etmek isterken zarar etme :)

Geri