Scudo Sports

Salcano city sport 40 mı carraro sportive 224 mü

Tepki
2
Bisiklet
Salcano
salcana city sport 40 ile carraro sportive 224 arasında kaldım.
bisikletleri kullanan arkadaşlar herhangi bir sorunla karşılaştılarmı?
cevaplarınızı bekliyorum...

Scudo
Sorundan kastınız nedir?Seçim olarak ne gibi kriterleri düşünüyorsunuz?

Her ikisi de hibrid bisiklet. Göz zevkinize uyanı alın. Maliyet olarak fark yok sanırsam aralarında.Her ikisi de memnun eder.

salcanonun özel örüm jantları sorun çıkartıyo diye okumuştum ondan aklım karıştı tercihim salcanoadan yana olacak gibi :)

Bende bu modelleri çok araştırdım. Salcanoyu beğendim. Lastikleri , frenleri daha kaliteli.

224 kullanıcısı olarak ve salcanoyu kullanmadığım için çok fazla objektif bakamam ama kullanım açısından son derece memnunum carrarodan forumda almadan önce araştırmam neticesinde salcanonun servis aşamasında sorunları olduğuna çok rastladım, carraroda böyle birşey yok mesela carraro bianchinin bünyesindedir. İki bisiklette neredeyse aynı donanıma sahip. Salcano 40 sahibi arkadaşlarda yorum yaparsa durumu değerlendirip karar verirsiniz.

İkisindede aynı örüm tipi var zaten.Arkadaşın dediği gibi birbirine çok yakınlar.Tavsiyem ikisinide görüp yakından inceleyin.

224 ile 40 arasındaki kilo farkını bilen var mı acaba ?

tam da city sport 40 da karar kılmıştım. neden kimse salcanoyu tavsiye etmiyor?

Salcano bana yakın geliyor kullananlarda memnun görüntüsüde hoşuma gitti,Ramazandan sonra alıcam inş.

224 almaya yakınım, bu iki bisiklette de tekerlek örümü aynı. 224 kullanıcı arkadaşlar, bu örümün dezavantajı olurmu sizce? yani boşluklu. dayanıksızlık veya tel başına çok yük binmesi gibi, bozuk yollarda sürüş neticesinde vs..

@erhan trna

bu soruyu bende merak ediyorum doğrusu...

Carraro bir yanda salcano diğer yanda sadece gördüm hoşuma gitti diyerek bisiklet alınmaz evet ilk başda tabiki beğeni gelecek ama bir tarafda salcano diğer yanda carraro varken gidipde salcanoyu almak hiç ama hiç mantıklı olmaz.kadro olarak zaten 10 adım önde carraro tercihiniz carraro olmalı.

@Yiğit Eydemir

Bence 224 ün rakibi city sport 30 olmuyor. 224 24 vites iken city sport 30 27 vites.

Zaten donanım olarak aynılar fakat kadroda carraro önde diyorsunuz
kadronun kötü olması neleri değiştirir?

Anladığım kadarı ile kilitlenebilir maşalı ve V frenli bir bisiklet arıyorsunuz. Olur da Salcano almaya karar verirseniz Salcano 40 yerine Salcano City Sport 27Vs (Eski model) yi öneririrm Tam bir f/p bisikleti ve şu an hepsiburada da 680 tl. (boyunuzu bilemiyorum ama sadece 18" kadro kalmış;) Söylediğiniz 2 bisikletten de üstün özellikli ve ucuz...

• Beğen
Tepkiler: Celaleddin uzman
Salcano Yetkili Servisleri ile ilgili yazımı okumanızı öneririm :

(link)

Geri