Scudo Sports

Salcano City Sport 30V vs CITY SPORT 20HD

Veba

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba, bu iki ürün arasında kaldım. Şehir içinde kullanacak olduğum bisiklet için tavsiyelerinizi bekliyorum.

(link)

(link)

Bu ürünlerin fiyatları, diğer mağazalar ile karşılaştırdığımda oldukça uygun geldi, sizler neler düşünüyorsunuz?

Birde 75 TL fark CITY SPORT 20HD için değer mi?

Scudo
bende cityfun 50 hd var. Hidrolikten çok memnunum ama olmazsa olmaz bir şey değil. Frenler gerçekten zıpkın gibi ama şehirde bu kadar iyi frenlere ne kadar ihtiyacımız var tartışılır. Ayrıca Hidrolik fren klasik V frenden biraz daha ağır. Alırken düşün bunlara göre karar ver. Ben ilerde hidrolik freni çıkartıp V sistem takarım diye düşünüyorum. Kadroda V fren yerleri mevcut. Şu an hidrolikten çok memnunum orası ayrı.

@zemberek Peki fiyatlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Aklımda citysport 30v var. Dediğiniz gibi hidrolik fren şimdilk anlamsız.

bence fiyatı gayet iyi sitesinde 1000 lira. Bisiklet deneyiminiz ne kadar bilniyorum ama internetten alırken kadro boyuna dikkat etmenizi öneririm.

Ankara`dayim zaten. Dogrudan magazasina gidip almayi dusunuyorum.

Hocam, city sport 30
V fren ve 27 vites

City sport 20
hidrolik fren( ağır,bakimi zor ve pahalı)
24 vites

@oktay3833 Evime giderken yokus var, egimi de yuksek nispeten ve Ankara`dayim kisin da kullanmayi dusunuyorum. Bunlara istinaden, City sport 30 V`yi dusunuyorum.

Hocam city sport 10 a bakin isterseniz

Hidrolik fren 27 vites

Yagmurda felan hidrolik fren daha iyi

@oktay3833
Fiyati 865 TL, sizce 145 TL fiyat farkina deger mi?

@Veba Hocam salcano city sport kullanicilari klubü var oraya sorarsaniz daha saglikli bilgiler elde edebilirsiniz

Geri