Scudo Sports

Salcano City Sport 27 VS

@Murat Çetinkale

seçimimle ilgili pozitif yorumlar almak gerçekten sevindirdi beni... Amortisör konusu gerçekten bisiklet alımında ve sonrasında en çok tartışılan konu sanırım. Tabi ki büyük öneme sahip ama büyük ön yargılar taşıdığını düşünüyorum insanların... 2 haftada toplam 65-70 Km yakın yol yaptım. Büyük kısmı şehir içiydi. Bahsettiğim yerler Çamlıca-Caddebostan-Kadıköy güzergahları... Ve yollar çok vasat. İnşaatların olduğu bölgelerde kamyonların asfaltı talan etmesi yüzünden ve beton harçlarının yola dökülmesinden dolayı iki haftadır ciddi sıkıntı yaşadım. Düz maşa olsaydı çoktan maşayı elime almıştım. Amortisör bu yükü çok ciddi hafifletti... Caddebostan sahil kısmı şu an bisiklet sürmek için en ideal yer ama oraya gidene kadar geçtiğim yollar ve çıkmaya mecbur kaldığım kaldırımları göz önüne alınca düz maşa fikri beni oldukça endişlendiriyor... İnsanları sırf bu bozuk yollardaki kaygılar yüzünden MTB seçtiklerini düşünüyorum... Boşa kaygılanıyorlar... Amortisörlü bir şehir bisikleti de gayet ve çok mantıklı bir seçim olur... İleride olurda araziye çıkarsam ama mutlaka bir MTB alacağım. Şehir bisikletimi hiç oralara sokmam.. işte o ne kadar yanlışsa şehirde mtb de o kadar yanlış..

Scudo
Hayırlı olsun kardeşim, güzel seçim. Ben de kısmetse 2 gün sonra Salcano City Sport 24 VS alacağım. Çok uzun zamandır araştırıyorum, düşünüyorum. Carraro 419 Grunge'larla başladım, mtb den şehir bisikletine karar değiştirdim, oradan oraya savruldum derken son kararımı verdim. Umarım pişman olmam :)

@Çağatay Çağlar

eyvallah kardeşim.. teşekkür ederim... imzaya bakılırsa sende aldın sanırım salcano'yu... güle güle kullan :)

Geri